27. november 2012

Jeg lever...


Hei på dere alle sammen, nå har det vært en stund siden siste innlegg...jeg har kost meg med å lese andres blogger...så mye fine juletips som er i cyberspace for tiden.
Selv gleder jeg meg til helgen for da kommer denne lille sjarmøren på overnattingsbesøk, også skal vi feire at julestria har begynt, tenk at det er første advent til søndag da dere. Planen er å ta det med ro i desember, kose meg og nyte den fine førjulstiden...hi,hi...tro det dere som vil. For dere som har fulgt bloggen en stund vet dere at julesyken setter inn for fullt hos Wilhelmine i desember. Men nå er julesyken blitt noe positivt, det er rett og slett koselig å være julesyk. Julebrus og Tante Pose filmen står først på planen til søndag, fyr på peisen og en bolledeig på heving...hi,hi...høres perfekt ut ikke sant...men da har jeg glemt å ta med at jeg også skal skrive x antall sider på oppgaven min, brette tøy for flere uker tilbake og krangle litt med brannmannen om hvem som skal lage søndagsmiddagen...ja, også så klart sove lenge, surre rundt i pysjen til langt på dag og spise rester av lørdagsgodteriet til frokost. Nei, nå skal det bli litt fart på bloggingen her igjen dere...lover...ha en fin tirsdag videre. I morgen skal jeg fortelle en liten solskinns historie, det kommer ofte små engler når jeg trenger det som mest har jeg funnet ut.


8 kommentarer:

designhund sa...

hei hei:)
jammen glad for at du lever! Her er det helt bakpå med husarbeid også kan du tro. Jeg som har skippertak i helgene, kan ikke reise bort på helgetur. Nå er ungene tomme for rent tøy i skapet (vel tomme og tomme..) men det er MYE å rydde å brette!!!!
gleder meg til å høre en solskinnshistorie da:)
klem fra meg

bevaremegvel sa...

For en skjønn liten gutt! Så koselig å få besøk av han!
Jeg ligger også litt bakpå her, driver med ting om dagen som jeg egentlig ikke har tid til.. Har jo "litt" å gjøre nå før jul, og kan ikke tulle da... Men blir så inspirert av alle disse damene her ute som lager så mye fint.
Gleder meg til å høre solskinnshistorien :)
Klem

Stilleben sa...

Kjære W. Så skjønn liten gutt. Å, bare helt herlig. Jeg er også oppgitt blogger for tiden. Jeg jobber jo hele dagen lang og har ikke tjans til å ta bilder når jeg kommer hjem. Pluss at vi lever i kaos; renoveringskaos. I tillegg har jeg fått et problem. Jeg har beskjed at jeg har brukt opp kvota for å laste opp bilder. Nå må jeg betale en sum i mnd. om jeg skal laste opp flere. Det skjønner jeg ikke stort av. Har du hatt det problemet. Jeg er så pass ute av blogging at jeg vurderer et The End av Stilleben. Alt har sin tid, alt tar sin tid. Men jeg følger med på dere altså. Kanskje jeg bare skal nøye meg med å kommentere. Ha en fin kveld. Jeg har nettopp hatt et hysterisk anfall. Jeg så en stor husedderkopp i huset. Jeg hater de skapningene. Puh! Nei, dette ble langt, men måtte skrive om det altså, har hørt at det hjelper; å få det ut. Hva skal jeg gjøre med den edderkoppfobien? Det er jo dyrt med psykolog, jeg trenger penger til renoveringen, he he. Nei. Må skjerpe meg. Klem fra M

Stilleben sa...

hei igjen. Takk for trøstens ord. Må smile, likte det du skrev om at brannen tar edderkoppene bort og livet kan fortsette. Mitt problem at jeg har indre grøss leeeeeeeeeenge etterpå. Og synet det sitter på netthinnen. Men det hjelper at vi er fler som har fobi. Jeg har en venninne som måtte i terapi. Mannen hennes orket ikke mer av skrikene hennes hver gang husedderopp dukket opp. Nå har hun et sånt passelig forhold til de dyra. Jeg kommer nok til å fortsette bare jeg får ordnet opp. Vi kommenteres. Klem fra M

Petra / Popetotrora sa...

Låter som en strålande plan, tycker jag. Att ta det lugnt i december. Hoppas du lyckas och inte dras med i julstressen. :)

Namaste (jeo74) sa...

Godt å hørra at det e liv i deg :o)
Hørres ut som ein bra førjulsplan syns eg. Kosa deg masse.
KLEM

PillePalle sa...

Koselig da med overnattingsbesøk. For en fin gutt!
Klemmer, PiPa

Drude Nygaard sa...

Hei, hei. Godt du lever. Nydelig baby. Ser frem til julesyken din :-) blir nok inspirerende. D