4. oktober 2011

Endelig ble skapet lilla

Wilhelmine har endelig klart å få med resten av familien (les; brannmann) på å male det brune skapet lilla, det er bare så fint, jeg kan stå å se på det i evigheter...når vi fikk det fine nye skapet vårt i stua ble det brune gamle flyttet ut i gangen...da var det liksom ikke så nøye med det mere...det skal legges til at det var veldig slitt og hadde masse riper etc...så det å kle det i en lilla prakt var egentlig det beste som kunne skje...skapet selv er i allefall veldig fornøyd, det ser rett og slett litt stolt ut der det står. Nå står det og tørker, så det har ikke fått på "kronen" på verket ennå...men det kommer jo helt klart noe "søtt" på toppen. Jeg ble bare så inspirert til å male og få litt mere farger inn i huset her etter mitt koselige besøk hos Anne HAPEL bloggen, så jeg må nesten gi deg en liten klem Anne for all inspirasjon det ga å være hos deg...lengter tilbake alt jeg;) 

Her kommer min lilla skatt


Jeg har laget noen lampeskjermer hvor jeg har surret retrostoff rundt, jeg så på interiørmessen på Lillestrøm at House Doctor eller Bloomingville hadde slike, mitt tips fant jeg i en svensk bok jeg har som har de fineste tips, skal blogge om den senere...akkurat nå svever jeg rundt på en lilla sky og er forelsket i skapet mitt...lurer på om det er noe mere jeg kan male her i Wilhelminehuset, brannmannen er på jobb i dag...det kan bli farlig...det er nemlig da maleprosjektene fødes...hi,hi...ha en fin høstdag dere alle og tusen millioner takk for alle glade kommentarer som kommer her på Wilhelmines.


20 kommentarer:

Trådsnella sa...

Ahh det ble LEKKERT! Nydelig lillafarge og lampeskjermen ble utrolig kul med stoffer rundt!!

*love it*

♡ Silje

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Skapet ble superlekkert, akkurat den lillanyanse jeg liker så godt!
Disse surrede lampene er jo artige og din var veldig nydelig i fargene. Tror jeg så en slik surret lampeskjerm hos Fjeldborg her om dagen også, så kanskje det blir Blogglandias nye passjon.
Ha en nydelig dag!
Klem fra Kaspara

Anonym sa...

Nyyydelig lillafarge, lignet litt på den lillafargen som jeg malte teak kommoden vår i :)
Og den lampe var lekker, har kikket på noe lignende selv og har lyst til å lage en slik lampe på lillemor sitt rom, fin måte å bruke stoffrester på ;) like it!!

Klem Ida

designhund sa...

så deilig og kreativt!!
blir glad og inspirert;)
ha en strålende dag!
nå skal jeg visst til tannlegen med Emmet,
så skal vi på Kåre Kafe i solen:))
klem Tone

Barbros lille atelier sa...

Å, så fint skapet ble! Og lampeskjermen ble knallstilig!!

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig skap og nydelige farger:DDDD Jeg har funnet meg et fast sted jeg finner retro-sengetøy!!!!!!!!! Jeg bare tar med dynetrekk og andre stoffer jeg vil bli kvitt, og så bytter jeg det ut med det jeg vil ha. Veldig kjekt, he--he. Og jeg fikk endelig tak noe med blått og lilla i dag. Mulig det er mer åtti-talls, men er ikke så nøye. fargene er fine. Så nå er jeg klar for å sy meg puter:DDDD Deilig, deilig!!!!! Klemz Grethe

E.R.R.Y sa...

Wow, så läckert med lila skåp! Lampskärmen är också superfin.

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Lekkert med et helt skap i lilla!
Ha en finfin aften :)

PillePalle.... sa...

Skapet ble flott!
Klem, PiPa

Mathildes skatter... sa...

Skjønner at du er forelsket i det skapet :)
Og det er litt morsomt at jeg nettopp har surret retro stoff i AKKURAT de samme fargene rundt en liten trådkurv jeg har hengt opp på kontoret.
Great minds think alike :D

Bente sa...

Så fint, Wilhelmine - både skap og lampe:)
God kveld og klem fra Bente.

Hildemor sa...

Kanonfint skap, digger formen og den lekre fargen:),
lampen var også superkul:)
Klem

Anonym sa...

Kjære Wilhelmine!
Skapet ble superfint!!! Og jeg blir så glad for at du ble litt inspirert hos meg. Nå ble jeg inspirert av deg, for skapet er så lekkert, og hos meg er jo lilla mangelvare, hihi! Jeg regner med at brannmannen er fornøyd nå uansett om han liker lilla eller ei, for en fornøyd kone må det jo være hyggelig å ha i hus!
Ha en fin kveld, med hyppig gange forbi det lilla skapet :-D!
Klem fra Anne

ReVinyl sa...

Skapet ble rålekkert!
Jeg er ofte innom Anne for insirasjon. Hun er et kreativt unikum som beriker bloggverdenen.

Lampeskjermen var himmelen da. Kan ikke vente med å se boken du skal vise frem ;)Frøya vil at jeg skal henge opp hamaperlene hennes til pynt. Det hadde jaggu meg gjort seg på en lampeskjerm trukket med tapet. Vi får se vi får se...

Fine daga te dæ! :)

Fargevandring sa...

Skapet ble kjempefint og fargen er utrolig nydelig!!! Det er så deilig med et slikt fargerikt blikkfang. Nå fikk jeg lagt meg til som følger hos deg også, hadde visst glemt det!! Bloggen din er jo kjempeinspirerende:-) Ha en fin dag, Hilsen Anne Lise

Supersnuppa sa...

Det ble skikkelig fint!
Liker lillafargen godt! Har liksom en drøm om å male det gamle farmorskapet vårt, men det sitter litt langt inne enda... Vet liksom ikke helt hvilken farge jeg skal velge... Sukk. Nå er det brunt og fælt! Jeg tørr nok ikke gå for lilla, men jeg har vurdert lyseblått. Kanskje...?

Knallkul lampeskjerm!
klem

Skjerstad sa...

Så nydelig dette skapet ble :) Likte fargen , ja hele skapet .Og kul lampeskjerm ;)

klem fra Janne

Fru Samuelsen sa...

For en utrolig fin lillafarge!!! Synes skapet ditt ble et virkelig blikkfang:-))))
God lørdagskveld til deg!!!
Klem

Fru Samuelsen sa...

For en fantastisk fin lillafarge!! Skapet ditt ble jo virkelig et blikkfang der det står:-)))

God lørdagskveld i Wilhalminehuset!!
Klem

Anonym sa...

Nydelig! Elsker lilla:) Hva er fargekoden?