1. oktober 2011

En perfekt høstdag

Wilhelmine har hatt en perfekt lørdag, først et fantastisk fint loppis, som blir loppeinnlegg senere, så var det  tur til Gamlebyen med mellomste Wilhelminedatter...lunch var deilig gulrot suppe på Mormors cafe, med et fantastisk godt brød...rødbetbrød...det var bare nyyydelig. Mellomste Wilhelminedatter tok dette bildet med sin I-Phone...blir så imponert over slike medier jeg, min mobil er snart anitk og tar definitivt ikke slike fine bilder...jeg ble nøye forklart at ved en "App det vet du mamma, man kjøpe et slikt program som tar slike bilder, Hipstamatic"...??%%&& det måtte jeg lære meg syntes hun...hi,hi...men bildet ble fint da...suppen var perfektWilhelmine bilde fra kjøkkenhyllen...

På kvelden hadde brannmannen og jeg laget lammestek sammen, benet ut og surret etter alle kunstens regler...nå går vi begge rundt og lukter hvitløk til den store gullmedalje...tror jeg tok av litt med hvitløken, men det ble veldig godt kjøtt da...vi stekte steken på 175 grader i ca 3 timer, litt kortere om du liker rosa...halveis i steketiden fylte vi formen med masse potetbåter, søtpotetbåter, løk, gulrøtter i store biter og cherrytomater...dette stekte med den siste tiden. Det ble nydelig!!! Servert med tzatziki og fetaostcreme var det nesten som vi var i Hellas...manglet bare litt Retzina i glasset og Theodorakis på musikk anlegget...vi var så fornøyd med oss selv at vi var helt enige om at dette lammet nesten danket ut favoritt restauranten på Naxos...hi,hi...ha en god lørdagskveld videre...i morgen skal jeg vise dere første forsøk på å "fylle" det nye FANTASTISKE skapet vårt.
2 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Wilhelmine!
All denne maten deres ser helt herlig ut, kjenner nesten lukten av lammestek helt hit. Jeg må bare bli flinkere til å lage mat... Vi har verdens kjipeste middager her i huset. Ha en fortsatt god helg, og lykke til med å fylle det finfine skapet, det blir sikkert en morsom jobb! Gleder meg til å se bilder.
Klem fra Anne

AvMeg sa...

Så fantastisk masse herlig mat du har kost deg med da - jeg blir helt sulten her jeg sitter :-)
Supre leker du har funnet i innlegget under - kan huske de små møblene fra jeg var liten - koselig!
Fin søndag til deg :-)