29. oktober 2011

Skal - skal ikke fortsette å blogge

Hei på dere alle sammen, her er jeg...Wilhelmine er i tankeboksen på om hun skal fortsette å blogge eller ei...det er ikke ord for hvor mye jeg savner denne fantastiske verden, samtidig har det også de siste ukene vært så mye tid til allt annet. Det ser nok ut til at jeg blir i tenkeboksen en stund til, håper dere er tålmodige med meg der ute i Blogglandia. Ha en fin fin lørdag alle dere, selv har jeg akkurat kommet hjem fra en ukes studieopphold i Dublin og skal nyte kvelden med indisk mat og tv sammen med Wilhelminefamilien.


19 kommentarer:

designhund sa...

du er iallefall savnet!!!
men jammen er det lov å ta en tenkepause også,
blogging tar MYE tid.
her sitter jeg,
1000 ting jeg skulle gjort - sitter her ennå…
håper du koser deg med å titte innom oss i ny og ne.
STOR klem til deg fra meg

Pia sa...

Selvfølgelig fortsetter du! Men ta deg nå ei pause hvis du føler behov for det - plutselig en dag dukker bloggelysten opp igjen:)

Shy B sa...

Ah! Den boksen er eg inn og ut av opp til fleire gongar, og det av ulike grunner.
Du treng vel ikkje bestemme deg for å slutte, men berre for å ha litt pause...

Taratei sa...

Hei hei jeg synes du skal :)) var så kjekt å se et innlegg fra deg igjen.

Skattejegeren is back :D sa...

Viss du er veldig usikker på hva du vil så går det jo ann å bare trappe ned litt :D Kun legge ut innlegg en gang i blant når det er noe du har veldig lyst å dele :)

RosMari sa...

Har savnet deg i blogglandia og håper at du snart kommer tilbake... Ha en fortsatt fin lørdagskveld og helg! Klem fra Rosen

Re-dizain sa...

Käraste Wilhelmine, Jag har haft en fin stund här hos dig, har inte haft så mycket tid för bloggen heller. En ny projektledartjänst på heltid + Re-dizain, inte lätt att hinna med allt. Det är så periodvis, man prioriterar annat. Men snälla sluta inte blogga helt, jag älskar besöka dig då jag har tid..kramar i massor!!!

Mitt skip er lastet med... sa...

Hei på deg, kreative og inspirerende Wilhelmine!
Skjønner deg godt - er der selv. Har hatt en laaang pause (plutselig sa det stopp), men nå kribler det litt....
Du må kjenne etter,for det skal jo først og fremst være KOS med hobby...hva med å blogge bare når det passer, uten å "stenge"? Men vet at det ikke er så lett...derfor jeg måtte lukke helt en stund... enten eller liksom. Lykke til med bestemmelsen iallefall - men jeg vil gjerne ha deg her :)

KlemMarit

~Anna~ sa...

Uff, ja, det tar nok mye tid å blogge så mye som du har gjort, men man kan jo bare blogge litt i ny og ne også? Da vil jo selvfølgelig besøksantall o.l. gå ned, men man blogger vel først og fremst for sin egen del? Også er vi mange faste lesere som blir hoppende glade for alle nye innlegg da! :) :) Men ta deg tid til å tenke - da blir du mest sannsynlig fornøyd med avgjørelsen uansett. :)

Hapel sa...

Så hyggelig å høre fra deg, Wilhelmine! Fortsett å blogge litt sånn innimellom, da!! Det er så hyggelig med bloggen din! Ha en strålende kveld! Klem fra Anne

Kine sa...

Synes du skal fortsette jeg :D

Joni (pigesind) sa...

Jeg skjønner godt at du har flyttet inn i tenkeboksen, for blogging kan fort ta mye tid. Saken er jo om du synes det er verdt det, eller ei. Du kan jo eventuelt blogge sjeldnere, men ikke kutte ut helt? Håper du finner ut av det:-)
God helg videre til deg!

emblas-kanel sa...

Det blir ikke det samme her inne uten deg :-/ Håper veldig du bestemmer deg for å fortsette. Du har jo vært veldig kreatvi og hatt masse flotte innlegg, du kan jo blogge litt nu og da. Selv holder jeg på med et studie ved siden av jobben så jeg ser at i vinter kommer det til å bli en del "til og fra" med bloggingen. Det er så trivelig, men "timene flyr" når en setter seg ned og begynner å lese og kommentere og selv et lite innlegg tar litt tid å fotgrafere og lage til. Ha ei fortsatt fin helg. Klem fra Eva :-)

gult hus i svingen sa...

Du trenger da vel ikke slutte, kjære deg:) La bloggen stå og blogg når det passer deg da vettu:) Det blir stusselig uten deg her inne:)
Varm klem fra Trine:)

Pysselpralinen sa...

Ja, det är lätt att fundera över det där. Hamnar själv i de där tankebanorna ibland. Men hittills har jag inte lyckats slita mig helt. Däremot går bloggen mest hela tiden lite på sparlåga....som ibland flammar upp. Men det är ju så kul att blogga också! :-)
Och du har varit saknad, så jag hoppas ju lite egoistiskt att du fortsätter ett tag till. :-)

Lene sa...

Får håpe du fortsetter å blogge da! :) Trenger ikke blogge hele tiden, men når du har mulighet da :)

Lidyll sa...

Hei du!*smile*

..vet du, det er virkelig sant det at blogging tar en del tid...så det er lov å ta litt roliere perioder på blogefronten om man trenger en pustepause...

..men jeg håper at du ikke slutter helt! Da vil dui tilfelle bli dypt savnet her!

..ønsker de en flott søndagskveld!
Klem fra meg

Loppedilla sa...

Heisan! Liker innleggene dine så æ stemme for at du skal fortsette:))
Blogg akkurat når du har lyst! trenger ikke hver dag vettu:)

rockefår sa...

Ikke slutt da, bare skriv når du har lyst! Så kan vi som følger glede oss over innlegg når de kommer, enten det er sjeldent eller veldig sjeldent......