28. august 2010

Jeg har begynt å blogge

Da tok jeg endelig det store spranget, jeg har begynt å blogge. Jeg har i lang tid vært en ivrig leser av alle de flotte kreative blogger som ligger ute i nettverden. Mine favoritter er Huset ved bekken og Kaspara, dette er fargeglade blogger med masse flott inspirasjon. Jeg elsker bøker, interiør og reiser. Jeg har i mange år samlet på kokebøker, og har VEDLIG mange. Jeg håper at denne bloggen kan bidra til inspirasjon til de som har samme mani som meg. Jeg har nå skjønnt at det å blogge er noe man må øve seg på, det kommer nok i starten til å komme noen innlegg hvor det bærer preg av dette. Nå skal jeg forsøke å legge inn et bilde, håper det går bra...ja, jeg fikk det til...men det var jo ikke her det skal ligge. Men uansett, den søteste Tante pose ville jeg ha som bakgrunn på min blogg tiltell, men fikk det ikke til...all hjelp mottas med takk.

3 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan!
Nei, så morsomt å finne deg her ute i Blogglandia! Varmt velkommen til dette herlige, inspirerende og hyggelige nettland.
Dessverre kan jeg ikke hjelpe deg med å få ærverdige tante Pose bak tittelen. Som du sikkert vet, har jeg jo ikke selv noe bak min tittel og er ingen durkdreven data-ekspert.
Kanskje du kan spørre Kardemomme eller Dilldall Nina (hun er virkelig flink med data og er veldig hjelpsom) om hjelp her.
Gleder meg til å stikke innom i deg her i bloggland! Masse lykke til!
Klem fra Kaspara

WILHELMINES sa...

Utrolig, min første kommentar fra min blogghelt Kaspara!!

Embla sa...

En liten kommentar fra en også helt fersk blogger med de samme favoritter som deg :-)
Du har en fin blogg og du skriver godt! Hvis du vil legge bilde bak tittelen så går du inn på utforming. Gå inn på overskrift og der kan du laste opp bilde. Fikk det til, men bildet tok halve siden så jeg fjernet det igjen. Har ikke funnet ut hvordan jeg får til å legge inn flere slik som kardemomme og Emmelines blogg har.