28. august 2010

Kokebøker i posten fra England

Som jeg har sagt tidligere så har jeg jo kokebokdilla, jeg har samlet i mange, mange år. Jeg pleier ofte å søke etter nye kokebøker på amazon.co.uk. Bøkene bestiller jeg etterpå på capris.no. Jeg syntes de har rask leveringstid og de kan skaffe det meste av bøker til en brukbar pris. Tre av de nyeste bøkene som kom i posten denne måneden var: Cook in Boots, Miss Masala og I love cheesecake. Jeg bare elsker å sitte å bla i disse bøkene. Om du liker indisk mat, er boken Miss Masala en skatt. Boken gir en morsom og grundig innføring hvordan lage indisk mat. det er ikke så mye bilder i boken, men teksten er fantastisk og bra layout.

4 kommentarer:

Embla sa...

Flotte bøker! Håper du legger ut noen fine bilder og kommentarer når du har prøvd noen av oppskriftene. Jeg også elsker å sitte og lese kokebøker. Har du Tessa Kiros' bok - mat for hele livet - den er en fornøyelse å lese. Ha en fin kveld. Embla :-)

skjerstad sa...

Hei :) Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :) Jeg har også kokebokdilla ;) Jeg er kokk av yrke også da , så det er vel en yrkessvakhet ;) Velkommen til bloggland og lykke til :) Du har jo virkelig kommet godt i gang :)

Ulrikke sa...

Så fin bloggen blir da mamma ! :)

- Rekkehuset - sa...

Hei igjen,

Jeg er også glad i kokebøker (og interiørbøker). Jeg kjøper nesten alltid fra amazon (com eller co.uk) Det er ofte billigere, og det er jo ikke toll og moms på bøker så.