2. januar 2011

Skatter med hjem fra Køben og hverdagsliv

Det er ikke slik at Wilhelmine tar av når det gjelder shopping i København, selv om jeg gjerne skulle ha gjort det, men jeg er en selvutnevnt ekspert til å finne gleder til en billig penge, som gir masse masse glede.
Kähler lysestaken og de fine rammene fra Urban Outfitters har dere jo sett, 
det ble også noen andre små ting med hjem fra turen.
Vi pleier alltid å handle litt mat med hjem, Føtex er en matbutikk som Wilhelmine alltid finner noe i, butikken tar ikke norsk bank kort, men det er en matbutikk som er verdt å besøke. Jeg kjøpte hele Nynne tv serien til 90 kroner og dansk kirsebærsauce som er nydelig til danske "stekte æbleskiver".
En liten hjertekrans ble også kjøpt til 49,-kr, den er i lilla og kan få henge fremme hele året.
Brannmannen sukker over allt som Wilhelmine må drasse med hjem, han sier bestemt at det nok sikkert ikke er noen som kjøper med hvetemel og sukker hjem fra København, men det gjør Wilhelmine. Økologisk mel og sukker ble handlet inn. Se den nydelige fargen på det økologiske rørsukkeret litt lenger ned...hvem kan vell motstå å ta med dette hjem? I allefall ikke Wilhelmine;)


Deilige danske Æbleskiver, så godt til dessert med kirsebærsauce!Skumboller med bringebærkrem...det var det godeste jeg har smakt på lenge. Bunnen var av marsipan.


Økologisk rørsukker, så nydelig farge...Brannmannen gir seg helt over, kommentar:
"Sukker er vell sukker...???!!"


Den morsomste Nynne, hun er bare så min type...kjenner meg sikkert allt for godt igjen;) Det skal legges til at denne serien sees av Wilhelmine alene, Brannmannen er nok ikke like begeistret, men heller ikke lei seg over å flykte opp til sportsnyheter i tv. stuen i 2. etg.


Krus som også ble kjøpt inn fra Notre Dame. Som sagt ble det ikke noen Eames stol eller andre dyre design innkjøp, men dere må vite hvor glad jeg er over disse små skattene som ble med hjem til Norge.

Nå er det hverdag og jobbing som står på trappene for Wilhelmine. Jeg har ca en hel haug med faglitteratur som også MÅ leses nå dette året, det er egentlig bare å begynne med en gang...en liten kokosbolle, te også er vi i gang med teori over terapeutiske prinsipper...hmmm...det var jaggu godt med juleferie da dere...


9 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Flotte skatter. Enig med du - det rørsukkeret hadde en herlig farge, og jeg satt og begeistret benken foran TV og så på Nynne. Lykke til med studiene i 2011.
Klem fra Eva

Nina sa...

Det er jo ikke akkurat tilbake til havrelefsa i hvert fall. Haleluja - de skumbollene tror jeg må smake himmelsk. De ser himmelse ut de luxe.

Jeg kan ikke begynne å drømme om slikkerier! Jeg elsker godteri, kaker, iskrem og alt i de banene der!!!
Skal nemlig gjøre et halvhjertet, men hederlig forsøk på å komme inn i bunaden min til Vilde sin konfirmasjon i vår. Time will show.

Hm. Nynne. Den har jeg ikke hørt om. Og jeg som er litt tv-slave ;).

Lykke til med faglitteratur-dykket. Det er i grunnen greit med hverdag rundt hjørnet nå, synes jeg.

Fiolkransen sa...

fine ting du har funnet til fine priser. De kokosbollene så kjempegode ut!

Bente sa...

Heisan - fine ting med hjem fra København - jeg syns også det er stas å ha med seg noe fra disse deilige matbutikkene:)

Nå skal vi ut på tur - i morgen er det jobb og hverdag igjen her også. God hverdag til deg;)
Klem fra Bente.

gult hus i svingen sa...

Nynne er kjempemorsom, kan også kjenne meg igjen i henne:)
Mye du har tatt med hjem da:) Som kjent er ikke jeg sååå glad i kaker, men går mer for det salte:) Menn forstår seg ikke på sukkerfarge, vet du, Wilhelmine;)
Faglitteratur, brrrr:)

Klem fra Trine:)

Rosa sa...

Hehe, du skriver godt;-)

Jeg hadde en stille og rolig nyttårsfeiring, siden jeg hadde stooore planer om å jobbe med prosjektoppgaven i går. Og jammen fikk jeg det ikke til!!
Utrolig deilig å endelig komme skikkelig i gang med den! Så nå satser jeg det går som en drøm fremover.... *kremt*

Æbleskiver er DRITGODT!! Jeg har en venninne som lager disse minst hver sommer, og jeg spiser til jeg nesten sprekker hver gang.
Nå får man jo kjøpt elektrisk jern her i landet også, men det blir helt feil. Så får det heller være at jeg må vente lenge på de:-)

Kos deg med Nynne, jeg kjenner meg også godt igjen der gitt;-)

Stor klem, Rosa

Hildemor sa...

Mmmmmmm, æbleskiver og flødeboller er jo knallgott.
Jeg må også alltid innom føtex eller bilka:-).
Gleder meg til å følge deg i 2011:-).
Klem Hilde

susan`s side sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg er også helt frelst i Købehavn skal faktisk dit på fredag og skal bla spise på Madklubben. Har også overnattet på Axel hotel Guldsmeden.
Vi bodde også 3 måender i København i 2004, de dyrest 3 mnd i mitt liv:-)

en støvel og en sko sa...

Hei!
Nå har jeg sittet her og lest innleggene dine om København. Hærleg tur, får jeg følelsen av. Har skrevet en liten huskelapp til meg selv om at her finner jeg all info jeg trenger når jeg en dagen tar turen til Køben. Det hotellet likte jeg.
Ønsker deg et riktig godt nyttår.
Klem fra Sølvi