23. januar 2012

Hva i alle dager skal jeg servere?

I hektiske hverdager er det viktig å ta seg tid til å et pusterom og sette av tid for å treffe gode venner, som man kan skravle, le og løse de meste av verdens problemer sammen med. Wilhelmine har en slik søt liten sy-klubb, ja ikke for at vi syr så mye, egentlig ingen ting...men vi koser oss med god mat, skravler og ler sammen. Vi har liksom satt en fast regel på at vi ikke skal "styre" så mye når det er vår tur å ha treff, dvs at vi ikke skal vaske hele huset, bake 7 slag og lage eksotiske retter for å kunne treffes. For en stund siden var det duket for treff i Wilhelminehuset...og da er jo det evige spørsmålet: "Hva i alle dager skal jeg servere i dag da?" men så lenge man bor her i Blogglandia så er det jo ikke noe problem, da blir man inspirert hele tiden...og denne dagen var det den gode aioli oppskriften fra Fjeldborgbloggen som fikk bli prikken over i´en  på Wilhelmines gjestebud. Oppskriften er så god, den blir vellykket hver gang og alle bare må like den. Sammen med litt spekeskinke, noen gode oster og oliven så var det duket for kveldsmåltid. Velbekomme...maten er servert!


Saltmat og søtmat, kortmat og langmat...Verdens beste aioli som er så lett å lage, takk for at du delte oppskriften med oss Fjeldborgbloggen


Brød fra Åpent Bakeri...Wilhelmines favoritt;) 


4 kommentarer:

En støvel og en sko sa...

Dette så veldig innbydende ut, Wilhelmine. Ble jammen sulten nå jeg...
Klem :-)

Banebakken sa...

Mmmm, så deilig det så ut!!!
Og så koselig med "syklubb"
- slike lag må man jammen ta
vare på! : )

Ha en fin mandagskveld: )
Klem fra meg.

AvMeg sa...

Så masse godt, og den røde telefonen under var jo berre lekker :-)

gult hus i svingen sa...

Nei nå, MÅ jeg spise frokost:) dette r mat for meg, skulle gjerne ha kommet i gjestebud hos deg en gang, Wilhelmine:) jeg er sikker på du er en utmerket vertinne som får alle til å føle seg velkomne:)

Klem fra Trine:)