26. januar 2012

Boktips og hjerter

Hei på en torsdag, snart er det helg igjen. Wilhelmine syr hjertegirlandere for tiden, det er så gøy å lage disse, jeg har laget noen som jeg vil legge ut for salg også, fine til barnerommet eller som pynt på dører etc, snart er det jo Valentineday også...hjertegirlandere til salgs kommer til helgen her på Wilhelmines.
I mellomtiden vil jeg gi dere et boktips, en søt bakebok fra en irsk dame, den har så mange fine bilder. Boken heter Make, bake, love og er skrevet av Lilly Higgins. Noen små retrotapethjerter har også sneket seg med i dette innlegget, slike fine hjerteranker så jeg hos den godeste Hapel bloggen før jul, hun lager sååå mye fint og man kan ikke annet enn bli inspirert, får lyst til å lage alt jeg, det er bare det med tiden...men nå er det litt produksjon her i huset også ...skal tro det er nok hjertevarme på bloggen for tiden...hi,hi...ha en fin torsdag, 
hjerteklemmer deles ut til dere alle;) 


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Wilhelmine! Det er så hyggelig å høre at jeg har vært til inspirasjon, da blir jeg så lykkelig :-)! Hjerterankene dine var mye flottere enn mine, for mine hadde jeg lagd for noen år siden av kjedelig papir fra Panduro, før jeg oppdaget retrotapetverdenen. Når det gjelder kokeboken, så den veldig fin ut, men jeg jobber jo med å kvitte meg bøker, så jeg skal ikke kjøpe den, hihi! Ha en finfin torsdag, jeg skal sy putetrekk til min kjære søster, i forsinket bursdagsgave... Klem fra Anne.