18. januar 2012

RAW FOODØkologisk, økologisk og atter økologisk...det er bare det som gjelder for tiden. I Danmark er de veldig flinke på å markedsføre økologiske jordbruksvarer og andre varer. RAW FOOD bølgen hadde også kommet. Wilhelmine ville så gjerne sitte på denne cafeen, men det ville ikke Brannmannen. Han nektet plent! Wilhelmine sirklet inn cafeen på lang avstand, noe han skjønte med en gang. Jeg spurte forsiktig om han ikke var litt sulten...noe han og jeg jo alltid er...hi,hi...men han svarte slik: "Jo jeg er sulten, men  jeg er ikke sulten på RÅ MAT, heller ikke sulten på søte små cafeer eller noe annet som er hvitt og minimalistisk, jeg skal ha MAT, ekte mat...så bare ikke prøv deg!!!" Hi,hi...han var liksom bare så søt når han kom med denne erklæringen, han var forberedt på Wilhelmines behov for kule cafeer og han tok makten og styringen...for nok var nok, ikke mere latte og Raw food cake på han...det var kun ekte dansk mat på brune kneiper som gjaldt. Men jeg fikk lov til å gå inn å ta bilder da...mannen bak disken var så glad for å få litt markedsføring...sjekk så godt det ser ut da dere...
Gode teer i lange baner...
Kokebøker til å kjøpe med hjem for dem som hiver seg på bølgen...Bananer, bananer i lange baner...


Cafeen ligger i en sidegate på Strøget...like ved Perchs tehandel


8 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Åhhhh !!!! Denne hadde ikke jeg klart å gå forbi......Så mye lekkert og sunt, og det smaker nok minst like godt som det ser ut til. Takk for Københavninnleggene ♥ Klem fra Eva :-)

AvMeg sa...

Hehe...han mannen din, kunne vel latt deg spist desserten der i allefall??? :-)

Fiffiga Systrar sa...

sitter här och blir hungrig! kram emelie

Skjerstad sa...

Ha ha :) Jeg måtte le når du siterte Brannmann ;) Det er som å høre min ;) Rawfood har jeg ikke testet ut .. spennende ;)

Klem fra Janne

Fru Samuelsen sa...

Hei på deg, Wilhelmine!!

Kjempefine innlegg fra København!! Skjønner at denne byen har masse sjarm:-))
Tør nesten ikke innrømme det, men jeg har faktisk aldri vært i København, skulle ikke tro det var mulig!!! Jo, forresten. En gang på Kastrup, men det teller vel ikke helt.....
Ha en super torsdag!! For meg er det helg, har fri i morgen!!
Klem

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Herlige kjøbenhavn! Takk som deler så fine bilder og artige opplevelser! Nå fikk jeg så lyst til å reise. Og raw food, det fikk ejeg lyst på også. Om jeg skal til Kjøben igjen, MÅ jeg innom dette stedet ;) Klem på deg!

Bente sa...

Oj - den sjokoladekaka hadde ikke jeg klart å gå fra, tror jeg! Du - lunsj eller kaffe hadde vært veldig hyggelig:) - jeg er jo på jobb i sentrum hver dag, og er relativt fleksibel (utenom enkelte møter jeg selv ikke er herre over;).

God kveld og klem fra Bente.

Marian N. Larsen sa...

Jeg vil så gerne prøve at spise der! Ser så lækkert og RÅT ud ;)