25. januar 2012

Mini-Mini

Lurer på om jeg har vist dere min mini-mini Arne Jacobsen stol, den er så søt. Jeg kommer nok aldri til å eie en ekte av disse flotte stolene, så da får jeg nyte en liten mini-kopi. Jeg har en mini-mini Rosti bolle også, perfekt til å piske et lite egg i når man baker, se så søt den er da. Har dere noen mini-mini ting? På en kjempefin dansk blogg har en dame laget en mini-mini model av hele leiligheten sin, hvor fint er ikke det da...det er utrolig å tenke på hvordan hun har klart det. Klikk inn å se på BRINJAS blogg. 
Ha en fin dag videre sweeties!


Drømmer om å eie 6 stk sorte av disse stolene...


Søteste lille Rosti bollen...pink sweet...


5 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Nydelig mini-mini-mini stol og herlig bolle:) Jeg har en mini-mini Rostibolle i brunt jeg, fikk den av ei svigerinne (ikke Skjerstad denne gangen);)Vi er fornøyde med våre spisestuestoler i billigutgave som "nesten" likner Arne Jacobsen sin:)
ha en flott dag, kjære du:)

Klem fra Trine:)

Dorthe Thorup sa...

Jeg har også den stol og en masse af de små skåle.

Skålene bruger vi til fredagslik til børnene. Her synes jeg de har en perfekt størrelse:-)

Jeg fik en stol som din i julegave, bare i lilla. Jeg forestiller mig den skal stå i min sætterkasse sammen med en miniature lampe og et billede også i miniature størrelse.-)

popetotrora sa...

Åh, jag älskar miniatyrer! Så sött att man smälter. :-)

Anonym sa...

God kveld, Wilhelmine! Supersøt den ministolen! Morsomt bilde med bollen ved siden av :-)! Brinjas blogg er kjempefin, jeg har sett den minimodellen hun har lagd av leiligheten, så kult!!! Jeg kommer ikke på noen miniting vi har... God kveld videre/god natt. Klem fra Anne.

Louise sa...

Så søt miniatyr stol!
Jeg er også mektig imponert over Brinjas miniatyr-leilighet. Så kult og så gjennomført.
De eneste miniatyrene vi har hos oss er en liten samling gamle dukkemøbler som jeg sparer til datteren min blir stor nok. Ganske fasinerende med sånne små greier:-)

Og som svar, så heldig du er som skal til Berlin! Har bare vært der en gang før, men det var kun én dag (på gjennomreise) så det teller vel nesten ikke. Men jeg tror det er en veldig spennende by, har flere venner som er helt Berlin-frelst.

Ha en god kveld!