4. mars 2011

Stakkars lille stol og andre halvferdige prosjekter


Hei på dere, husker dere denne stolen som flyttet inn i Wilhelminehuset før jul? Den har nå blitt lys rosa, jeg hadde jo planer om et Marimekko stoff...men nå syntes jeg det liksom ikke passer...hjelp meg da dere flinke kreative damer og menn der ute i Bloggland. Hva vil passe til denne stolen? I bakgrunnen skimter dere et lite rosa skap som skal henge på veggen...ved stolen...et eller annet sted som passer...stakkars lille stol, den må bare få trekk snart...ser jo så lei seg ut da...Planen er å male et gammelt teak skatoll som nå er grunnet ferdig av Brannmannen. Men det er det å velge farge da. Det er den mellomste Wilhelminedatter som skal få dette på rommet sitt, hun er litt oppgitt over Wilhelmine som stadig propper hennes budoir full av loppisfunn...men når det er ferdig syntes hun nok det er fint skal dere se. Hmm, skal jeg velge lilla, rosa eller lindegrønn...bengalakk eller ikke bengalakk...
Foreløpig ser skatollet slik ut. Ikke akkurat helt ferdig kan man si...men trur det blir fint med blank maling...er liksom litt dystert dette innlegget...uferdige møbler i en kjeller...men det er jo på vei da...kreativiteten bobler...hm...ja, litt i allefall...
Tricia Guild stoff kanskje...om jeg finner en liten rest...med pomponger...

5 kommentarer:

PillePalle sa...

Du er så utrolig kreativ, du! Spennende med prosjektene dine. Ha en fin helg. Klem, PiPa

gult hus i svingen sa...

nydelig farge på stol og skap:) Tricia Guild stoff blir bra med små ponponger rundt kanten:) Nydelig Wilhelmine:)
Er litt på turkiskjøret for tida jeg, Begalakk(blank) er fint på møbler da:)
Ha ei fin maleøkt og god helg:) her skal det males, er ferdig med fiberdukoppsettinga:) JIPPIIIIHHHH

Klem Trine:)

Supersnuppa sa...

Jeg er ikke verdens mest kreative selv, men jeg tror det marimekko kunne blitt knallfint på stolen. Kanskje med de svarte blomstene?

Og ja! Hvis du kan tenke deg å sy vimpler til meg vil jeg gjerne det!
Bare si hva du vil ha for det! SNILLE DEG!

Jeg venter en liten jente, så noe i rosa eller lilla hadde vært topp.
Min mail er elibuhaug@hotmail.com.

Tror forresten jenterommet hosd eg blir råbra. Artig med møbler som er pusset opp! Gleder meg til å se resultatet!

Ha en flott helg!
Klem

Bente sa...

Hei - uff, jeg er så lite flink til slikt jeg - ender ofte med sort og hvitt:) Har lest et sted at gulvmaling for tregulv er et godt alternativ også for møbelmaling - tenkte å prøve ut det på et arbeidsbord en gang.

Sikker på at du finner en fin løsning:)
God helg - klem fra Bente.

sivknivklestativ sa...

Hei, fin blogg du har :) Takk for hyggelig kommentar på min blogg :) Kjempefint arbeidsrom du har, fine farger. God helg.