2. september 2012

Skappel feber

Wilhelmine døttrene har gitt meg i oppdrag å strikke Skappel genseren, men det er jo helt UMULIG å finne orginalgarnet, det er utsolgt over det hele...og dyrt er det også, men genseren er superfin
den er helt i beste Wilhelminestil, jeg tror nok det skal bli strikket noen flere...foreløpig ble det en grå strikket i et alternativ garn som jeg syntes fungerte ganske fint, det ga kanskje ikke den største "puse" effekten i strikken, men den er myk og god, denne skal den eldste Wilhelminedatter få. Garnet er Mini Alpakka fra Sandnes og Silk Mohair, 7 nøster av hver gikk det med. På en uke var det gjort, genseren var klar til bruk for den unge studinnen. Da er det bare å begynne på neste til den mellomste studinnen. 


Ulrikke Othilie, den store lille jenta mi....10 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

God søndag til frøken Wilhelmine!!!
Åhhh.. Disse genserne altså..
Rå fine!!
..Hinter sterkt til mamman min om dagen at jeg ønsker meg en slik en til jul!
Elsker slike store, myke gensere :)

Flink du er som strikker!
..der har du ikke meg -ler-

Koser dere idag!

HUGS

Gunn sa...

Kjempefin genser og datter!

Jeg er også veldig glad i store og myke gensere, så det spørs om strikkepinnene kommer fram etterhvert her i heimen og ;-)

Syns resultatet ble veldig fint når garnet ikke var så "pusete"..

Fortsatt god søndag!

siri ore elle sa...

Hei på deg!
Kjempefin genser!! Så mye du rekker!!
Genseren minner meg om en jeg strikket i -83 da jeg begynte på "gymnaset".....samme riller og vrangbord, men i en lekker mintgrønn farge...Lenge siden nå da!!
Fin søndag til deg!!!
Klem

Unknown sa...

Sååå fin. Jeg er halvvegs på min. D

Ulrikke sa...

Er sååå fornøyd med den! Gleder meg til å bruke den masse i høst! :-)
Klem eldste Wilhelminedatter

emblas-kanel sa...

Har akkurat strikke siste maska på en grå Skappelgenser til dattera til Emblas elskede. Det er fine gensere, så det blir nok en til meg og. Klem :-)

Lundagård sa...

Underbar tröja!
Går igenom blogginlägg och kollar sommarens kommentarer och nu minns jag inte om jag svarat på din fråga om ett grönt tyg med blå blommor. Jag kan inte komma på vad det skulle vara för tyg, minns du i vilket inlägg det kan ha varit, länka gärna i så fall så skall jag försöka ta reda på!

Bente sa...

Hei du - fin wilhelminedatter med fin genser:) Deilig med strikkeprosjekt som er overkommelige - jeg blir visst aldri ferdig med noen ting;)

Fin dag til deg - klem!

Randi sa...

Tjohei....jeg er godt i gang! Valgte fargen kamel...i samme garntype som du har valgt. Tror det originale garnet som er brukt hadde blitt vel varmt for en " kvinne i min alder". Denne genseren er så lun og myk.....men ser den blir svæææær! Datteren her i huset har bestilt....så det blir ikke den siste jeg strikker....
Skjønne Willhelminedatter ser veeeeldig fornøyd ut!!!

Anonym sa...

Kjempefin! Jeg planlegger å strikke en jeg også, jeg elsker sånne gensere!!! Klem fra Anne