9. februar 2013

Gammel legestol

Noen ganger finner man ting...som man bare MÅ ha, slik som her om dagen...da fikk jeg en gammel, ekte, kul legestol, fra en gammel nedlagt legepraksis...stolen er så fin, det er bare det at brannmannen ikke syntes den er så fin...noe som betyr at han denne gangen skal få bestemme...stolen må flytte...til noen som vil ta godt vare på den...legger den ut på Finn.no i dag...buhu...den er jo sort og alle ting...sort og natur og nude som er så fint sammen...men det syntes asså ikke brannmannen...kjære noen der ute ta godt vare på denne fine unike stolen.


6 kommentarer:

PillePalle sa...

Å, den var kul, kjære Wilhelmine.
Et bilde for å delta i NIBs utfordring, spør du meg!
Klemmer fra PillePalle

Stilleben sa...

Kjære W. Fin stol, men jeg har legeskrekk, det er ikke tull, jeg hater å gå til legen. Føler meg alvorlig syk med de verste diagnoser bare ved å sitte på venterommet. Jeg kan nok - av den grunn - ikke kjøpe kul og fin stol av deg. Men håper den får en eier som setter pris på erverdig legestol. Ha en fin lørdag. Klem fra M

Randi sa...

Ånei, den må du da ikke selge? Han blir sikkert vant til den etterhvert :) HÅper du har en fin lørdagskveld! KLEM, R.

siri ore elle sa...

Så synd at du ikke skal beholde stolen! Den er jo kjempesilig! Svart er jo veldig fint da:-)
Fin skrivemaskin du har! Tror vi har en gammel en et eller annet sted...
Fin ny uke til deg, Wilhelmine!
Klem Siri

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Men vad kul att finna en sån fin stol! skulle gärna ha funnit den jag med.
Jättefin.
Kram
Helena

Marthe sa...

Åååå, verdens kuleste stol! Den skulle jeg gjerne hatt til kontoret! Nei, huff, får helt vondt av at du skal selge den, særlig når du liker den så godt selv. Kan du ikke spørre om noen vil ha den i fosterhjem så lenge? Så kan du ta den tilbake når mannen har fått vent seg til tanken;-) En god idè spør du meg;-)

Ha en strålende fin dag!

Klemmer fra Marthe