23. april 2013

Liebling, ny café oppdagelse

På Grünerløkka i Oslo ligger det en fantastisk fin og koselig cafè. Om du bare går så langt opp i Markveien som du bare kan så finner du denne lille oasen. Stedet heter  LIEBLING og gjett om det er retrofaktor der da. Det er faktisk nesten som å komme til Berlin, stedet er über alles flott. Når Wilhelmine skulle kjøre hjem etter lørdagens Oslotur, kjørte hun seg vill...noe jeg alltid gjør forresten...til tross for Gps og mange års øvelse på å kjøre på måfå...gikk det galt denne gangen også. Men det gjør ikke noe så lenge man finner slike fine caféer man kan sette seg ned på å finne roen igjen. det så ut til at det hadde god mat der også...så neste gang jeg skal på "løkka" blir det lunch her.


7 kommentarer:

Jatte sa...

Så stilig det var der.. er så fint med slike cafèr, har ingen av dem her jeg bor da :(

Ha en finfin uke,
Klemmer fra Jatte♥

Marian N. Larsen sa...

hvor ser den hyggelig ud! Den skal jeg teste hvis jeg kommer til Oslo en skønne dag!

Skjerstad sa...

Flaks at du kjørte deg vill ;)
Slik at du fikk kost deg på den kafèen. Den var veldig kul, og da smaker alt så mye bedre også !!

Janne

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Hipp, hipp hurra for ferdig oppgave!!! Nå har du vært flink! Håper du koser deg masse i kveld og svømmer i ekte cola!
Husker enda følelsen og befrielsen det var når oppgaver eller eksamener var overstått.
Koselig std på Grünerløkka! Takk for tipset. Jeg har et tantebarn boende der, så kanskje d et besøk kan kombineres med denne sjarmerende oasen.
Klem fra Kaspara

ReVinyl sa...

Så masse flotte steder du finner i Oslo!! Tror jammen meg du må ta med meg på sightseeing der altså ;) Skulle vært mye mer neddi Oslogryta de åra jeg bodde der...

Siw

Bente sa...

God morgen - takk for kafétips - jeg har en mann som stadig vil til Oslo (vi er jo begge derfra) - så kafétips kommer godt med til vårens (mange) turer dit:)

Fin dag til deg - klem:)

Tevanga sa...

Å, den kafeen har jeg faktisk lett etter. Men husket ikke hva den het der og da, og ergo ble det litt vanskelig å google den... Men nå skal den sannelig legges inn i to-do-lista for neste Oslobesøk.

Og tenk at du ikke har vært på Slippen og spist. Den ligger på Kråkerøy, rett på den andre siden av gangbrua. De har nyydelig mat, den hyggeligste betjeningen og alle de rette verdiene når det kommer til selve maten. Alt lages fra bunnen, råvarene er ferske og gjerne lokale, og smakskombinasjonene er spennende. Når man snakker om service.. Mamma skulle møte meg på Slippen og var i sentrum. Jeg satt allerede inne og ventet, mens hun ble offer for en plutselig åpning av gangbrua, og måtte vente ute i stiv kuling og piskende regn på å komme over. Da hun kom inn, stivfrossen og gretten, kom det en søt dame svinsende og la på henne varme pledd, og tilbød henne en varm kopp kaffe - om ikke annet for å varme hendene på - som hun sa. Gjett om mamma ble fornøyd!

Nei, du må komme deg dit fort som fy. Vi er der i dag ca kl halv ett. Bare å kræsje selskapet ;-) Nå skal det smake med en herlig lunsj etter at vi har revet sponplater og gammel tapet. Pføy! Syns jeg er heldekket med støv og dritt...