28. april 2011

De gode gamle dager


Her er den vakre mormoren min, Margit. Hun var det mest fantastiske menneske jeg har kjent i hele mitt liv. Alltid glad, alltid gjestfri og alltid der for oss. Så mye romslighet og hjerterom den gode Margit hadde. Hun var den eldste jenta på en gård, men valgte å flytte fra den for kjærligheten...men hun flyttet til nok en gård og sammen med sin elskede Anton skapte de en egen liten verden. 
Det er så godt å ha minner fra den tiden...jeg savner henne så veldig...jeg lover meg selv at jeg skal ta vare på alle de fine tradisjoner hun har gitt meg. 


Morfaren min elsket hester og hadde stor glede av å drive gården som han var så stolt av. Her er han nok ikke gamle karen...stilig fyr da...Margit var heldig med han...men så var jo hun fornem odelsjente også da...hun fortalte historier om gårsdslivet hun var vokst opp på, noe som vi barnebarna elsket å høre på...tenk de hadde tjenestefolk...ser det bare for meg, min helt egen mormor som Tante Pose.....


De tre håpefulle barna til Margit og Anton. 
Sjekk sløyfen på håret a...for ikke å snakke om ekte Bob frisyre...


11 kommentarer:

Nina sa...

Stekte grønne tomater har jeg sett flere ganger - og er i grunnen en av favorittfilmene mine. Faktisk kanskje THE FAVOURITE! Har lest boka også. Så koselig at du også liker filmen ;).

ReVinyl sa...

Jeg liker så godt slike gamle nostalgiske bilder med minner...sukk...hærlig...

borghild sa...

Koselige bilder og koselig historie:)
Sååå mye fint stoff fra Husflid, da!! Skulle gjerne hatt en snarlig tur igjen, men tror neppe det blir noe av;)
Jeg går alltid innom alle Netto-butikker som kommer på min vei. Så du ikke Isabella Smith-produktene på toppen av hylla? Står noen på badet også, hi hi:)
God helg! Klem B:)

malu sa...

Herlige bilder.
Elsker gammle foto og minner:o)

God helg :o)

gult hus i svingen sa...

koselige bilder og kostelige minner:)

Klem fra Trine:)

Re-dizain sa...

Underbara bilder , jag blir så nostalgisk. Angående tygpakket, det kommer några idag, så kika hos mig senare.
Ha en fin helg!!!

skjerstad sa...

Så trivelig og lese :) Godt å ha slike minner , de ser jo så forelsket ut ;) Jeg sitter å ser på bryllupet ja , er ikke spesielt kongevenn , men bryllup er jo koselig :)
Ønsker deg ei fin helg !
Klemmer fra Janne

Bente sa...

Hei - koselig historie Wilhelmine - og fine bilder. Godt å ha gode minner:)

God helg til deg og dine - klem fra Bente:)

Duse Pasteller sa...

Koselig med litt historie! Hadde nylig det på min blogg også:)
Alt var liksom litt mer stilig i gamle dager! Liker både klesstilen og interiørstilen godt - kanskje derfor jeg har en litt sånn `Bestemor`-stil hjemme hos meg...;)
God helg!
Klem

Kiiromi sa...

Nostalgi!

/Mia

emblas-kanel sa...

Så herlige bilder. Nei, det ble ikke så mye bryllupstitting her i går,det ble Harrytur i stedet. Er så heldig å ha undervisningsfri annenhver fredag.
Ha en fin lørdag.
Klem fra Eva :-)