30. april 2011

Loppis lørdag

Hei på dere, nok en solfyllt dag her i Østfold, deilig med varme dager. Borte vekk er vinterstøvler og dunjakker. Egentlig burde Wilhelmine oppgradere sommergarderoben sin litt...men det er liksom ikke så fristende med innkjøp av klær for tiden...jeg venter på å bli brun...men da må jeg vell egentlig sole meg i stedet for å fly land og strand rundt på loppis...men det er mye bedre enn å kjøpe klær faktisk...også er det jo så mange koselige mennesker man treffer på slike loppelørdager.

Det er mest gamle mennesker som stopper opp og kikker på de skattene Wilhelmine finner...de kommer ofte med en liten historie om at de også har noe lignende av det jeg har funnet etc. Men det å finne fine retrosengetøy i lilla og blåfarger, nei det har jeg ikke lykkes med. Jeg fant 2 dynetrekk denne uken på gjenbruksbutikken, de var bare så fine og jeg klarte å kapre meg dem. Jeg skal samle meg opp et lite lager av stoffer frem til sommeren, da skal jeg kose meg med symaskin og ferie i mange dager til ende...planene er klare med alle stoffbitene mine. Jeg bare elsker å eie dem, så fine farger og mønster...bedre enn all verdens vitaminer det derre asså. 
Takk kjære bloggverden for at jeg har fått gleden av å ta i mot all den kreativitet som ligger her ute....dette var dagens dype ord...hi,hi......over til dagens fangst og de to fine dynetrekkene fra uken som var. 


Jeg  fant også to av disse rosa putetrekkene, jeg trenger bare ett så om noen vil bytte så si bare i fra. 
Jeg trenger heller ikke hele dynetrekkene, så igjen kan jeg godt bytte med noen om de har lyst, jeg deler de gjerne i bytte med noen andre retrostoff skatter...Vil du bytte til deg litt av denne blomsterengen i pastell...dynetrekket er i god stand og de fineste farger...På Trøgstad Fort og i Skiptvet var det loppemarked i dag. Her var det mange damer i kø når det åpnet, de bare banet seg vei inn...plukket all den Figgjo og Stavangerflint de kunne komme over...de så så glade ut, men også veldig alvorlige på samme tid, det var tydelig at dette ikke var noe å spøke med...mens jeg lette etter stoffer og dynetrekk...men det ble ikke noe denne gangen heller. I stedet fant jeg verdens fineste kakeboks, jeg har lenge hatt lyst på en slik, også skulle jeg finne en i dag...gleder meg til å fylle den opp med småkaker...tror jeg skal lage bringebærsnitter i dag og fylle den med. Videre så gjorde jeg et kupp, mildt sagt...en KAJ FRANCK kaffekjele, den var riktig nok veldig slitt inne i, men jeg bare elsker denne fasongen og selv om jeg egentlig ville ha en grønn...så bare elsket jeg denne lille brune fra første stund.  Også den gule emaljerte kjelen fikk også bli med til Wilhelminehuset.


Frem med Jif og vaske klut, så skal nok disse små godsakene skinne igjen, herreligheter så glad jeg ble når jeg fant dette...se kaffekjelen a...digger...husmorlykke....


Denne uken har Wilhelmine blitt oppringt av en veldig hyggelig  journalist...jeg lover å blogge mere om det i løpet av neste uke...det er litt skummelt, men veldig gøy...tema er i allefall klart...hi,hi


16 kommentarer:

Lill sa...

Hei Emmeline:)
Jeg vil gjerne bytte litt stoffer med deg - kanskje vi kan mailes om hva og hvordan:) Jeg har litt av hvert som jeg kan dele med deg. Klem fra Lill
E-post: hjertelill@gmail.com

gult hus i svingen sa...

for noen vidunderlige stoffer, Wilhelmine:) Og kjelene og kakeboksen, heldige du:) Har vært mange loppemarkeder i Trondheim også idag, men jeg har vært inne og klippet, tatt bilde av og lagt ut stoffpakker i Putegeriljaen:)

Vil gjerne bytte begge dynetrekkene jeg:) Og har to blå i bytte, kvart dynetrekk av hver eller?
De blå er i pakke nr 4 i Putegeriljaen, si fra om du vil ha striper eller blomster:)

ha en fin lørdagskveld:)

klem fra Trine:)

Frk lykkelig med farge sa...

Hei hei.

Super moro med loppemarked og noen fantastiske retrostoffer du har fått deg. Kunne gjerne tenke meg å bytte med blomsterenga i pasteller. Nydelig sengesett. Har ikke vært med på slike bytter før, men hadde vært moro å prøvd.

Klem

Høytrykk sa...

Fine loppefunn! Det er så moro å finne noe man blir virkelig glad av.

Ha en flott lørdagskveld!

Namaste (jeo74) sa...

Nice!!!
Eg har og vært på loppis i dag, og eg har aldri shoppa så masse EVER trur eg :o)

Var nok mest pga det fine været, så då var det ikkje så mange folk. Eg var med ei god venninne og 2 andre gode venninner kom og med familiene sine, så det blei kjempesosialt og. Gjekk flærre runder og fant nåke nytt kvar gong ;o)

Vellykka dag her og altså :o)

KLEM te deg godjenta!

mimmi-leone sa...

Så mye fint du har funnet, kakeboksen var bare helt nydelig og retrostoffene.
Blir spennende å se hva du lager av de.

Ønsker deg en flott 1 mai med hilsen fra Mimmi-Leone

Re-dizain sa...

Helt fantastiska loppisfynd! Vackra tyger också. Kolla hos mig, idag har jag lite erbjudande på tygpaket:)

Stilleben sa...

Så mange herlige loppeskatter! Moro å se hva andre finner. Jeg var på et lite loppemarked i går. Brukte kun 30 kroner! Det er sjeldent til å være meg. Fant et barneromsbilde av engel som vokter over lite barn i sengen, et kattebilde og på "julepynt-bordet" en liten pose med fluesopper av gammel årgang. Ble kjempeglad. Digger de små soppene. Loppeskatter er så moro!

Brit sa...

For noen fangst du har fått tak i på loppemarked. HEldige deg. Den kakeboksen var bare NYDELIG:)

Tevanga sa...

Hei sveis! Ja, nå var det lenge siden. Alt for lenge siden!! Jeg har savna bloggingen SÅ masse midt oppi alt som skjer for tiden, tror jeg bare må bestemme meg for å finne mer tid til dette jeg. Det er jo så gøy, og så er det jo moro å holde kontakten med deg og de andre damene jeg blogger med. Vi var jo fint i gang med en liten Østfold-mafia, og så kom kanskje hverdagen og tok oss?? Eller meg.. Vi må vel ha mer enn bare ett bloggetreff vel! Jeg har forferdelig lyst til å dra på glansdagene, men er det sånn at bare medlemmer får delta? Søkte medlemskap for over 2 mnd siden jeg, og har ikke hørt noe fra dem. Verken ja eller nei. Så nå har jeg sendt ny mail, så får jeg se hva som skjer. Jeg krysser fingre!

Stooor klem :-)

Duse Pasteller sa...

Oj, så fine funn!!
Loppis = toppers!!;)
Klem

popetotrora sa...

Oj oj oj vilka härliga fynd! Jag fullkomligt älskar det översta gula tyget. Sååå fint! :-)

popetotrora sa...

Hej igen! Jag vill jättegärna byta en bit av det gula tyget!! Vad vill du ha i utbyte? Någon speciell färg du är ute efter? Eller har du sett något tyg på min blogg som du är sugen på? Maila mig på petranuhma@gmail.com så kommer vi överens om något.

Ha en fortsatt bra kväll!

Taratei sa...

Åå jeg skulle gjerne hatt det herlige sommergule dynetrekket ditt :))Stolte russemammaer begge to vi da , bare innom å sover og spiser -så av gårde Kåre igjen .. lenge side 1987 og jeg var russ :) ha en fin uke- klem fra meg taratei.

Bente sa...

Heisan Wilhelmine - flott fangst - nydelige stoffer i finefarger - dlir gøy å følge syprosjektene dine:) Likte også kakeboksen skikkelig godt - bokser er alltid noe jeg ser etter på loppemarkeder:)

Her har det også vært loppehelg - har kjøpt litt - lite stoffer, men jeg er jo ingen syer;) Noen fantastisk flotte Freia-reklameskilt forsvant for meg på auksjonen - for en sinnsyk høy pris - jeg kunne ikke drømme om å matche!

Spennende med journalistbesøk!

Ha en fin ny uke - klem fra Bente:)

Loppedilla sa...

det finnes da solarium :) mye viktigere og gøyere å farte rundt på loppis:)
fine ting fant du åsså!