17. april 2011

Definitivt ikke fjellgeit og litt helgelopper

Wilhelmine er definitivt ikke noen fjellgeit. Jeg rett og slett bare misliker det å dra ut på tur og aldri være sur. For hva skjer når Wilhelmine drar på tur...på fjellet...jo da blir jeg sur. Det er bare så mye stress, pakke saker, ordne med mat, utedo, fett hår, unger som kjeder seg og kun NRK om været er fint...det er ikke mye til ferie for Wilhelmine det asså. Og tenk om jeg skulle gå på ski...ja da hadde ikke "væra stått til påske"...så derfor så skjer nettopp ikke det at Wilhelmine blir en fjellgeit. Nei, jeg er et levende urbant kvinnemenneske...påsken er ikke til for Kvikk lunch og appelsin...påsken er til for lange bruncher på Strøget, loppis i Køben og masse god mat. Denne påsken skal vi nemlig legge ut på tur til København. Wilhelmine, brannmannen og den yngste Wilhelminesønnen. Wilhelmine drømmer om en tur på Husflid, brannmannen drømmer om And Confit og den yngste Wilhelminesønnen syntes det bare er helt fantastisk å ligge på hotell...så dette ser ut til å skulle bli en fin urban påske...uten fjellstøvler og brente grillpølser


Legger ved et bilde av helgens loppefangst også...litt hjertebank det ene dynetrekket da, det brune med blomster...skal forsøke meg på en T-skjortekjole àla Kaspara på dette trekket, skulle bare hatt henne her til å instruere meg egentlig...jeg er bare så klønete med symaskinen noen ganger...men jeg får bare prøve...påsken er jo laaaang...og kommer jeg til å klare å klippe i trekket...hm...



14 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei!
Jeg er heller ingen fjellgeit. Jeg er en fugl som liker å flaske av sted - absolutt til København. Heldige dere som skal til Køben. Vi tilbragte en hel uken i fjor sommer i den byen. Vi stortrives der. Alle mine interesser finnes i den byen; vintage i mengder, museer, bra butikker, fint å løpe (jeg liker å springe skjønner du) og jeg elsker sild. Jeg spiste sil hver eneste dag! Riktig god tur. Håper du kommer til å blogge fine opplevelsesskildringer.

Shy B sa...

Hahaha! Eg er så hjertens einig! Eg er ingen fjellgeit heller! Men opplever det nesten som eit stort tabu å snakke det. Eg får lite, kanskje null, forståing for dette.

Nina sa...

Jeg er heller ingen fjellgeit. To dager på hytte - med innlagt bad og varme i gulvet - som jeg var på forrige helg - kan til nød gå ann. Og jeg sov da de andre i jentegjengen var ute på tur - haha.

Jeg tror faktisk ikke jeg har vært her inne siden varmspoleinnlegget ditt. Jeg faller litt av bloggsirkuset deler av året - så nå har jeg ligget på ryggen og lest og kost meg gjennom innleggene dine.

Hvordan går det med varmspolene egentlig? ;)

Villblomsten sa...

God Påske og God Tur :-)
Mye fint du har på bloggen din :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Taratei sa...

Så herlige stoffpakker du har leget til for salg og ikke minst din siste loppefangst bærre lækkert... takk for koselige kommentarer på bloggen min , jeg skal prøve den korma oppskriften din snart- må bare til byen å handle krydder er nok ikke så urban som deg hehehe.
God tur og god påske :)) klem tra meg taratei.

Mette sa...

Ingen fjellgeit jeg heller, men det er jo litt vanskelig her vi bor - paddeflatt og ingen fjell sa langt oyet kan se. Ja, det blir kanskje Camden Market pa meg i slutten av uka for da er jeg tilbake etter en snarttur til.... Norge! Ma over og hilse ma mamma som blir 79!

ha en fin fin palmesondag
klem Mette

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
hehe kjenne må så igjen der asså. Trives så mye bedre med en urban påske enn en påske på fjellet. Hadde æi fått valget mellom køben og fjellet...ja da hadde det ikke vært vanskelig. Køben sjølsagt. SÅ æi skjønne godt at dåkker tar turen dit:)
Kos dåkker.
klæm

en støvel og en sko sa...

Hi hi, ser det er mange som er enig med deg her, og det er JEG også! Jeg er heller ikke født med ski på beina, så gi meg København any day!!
Håper dere får en super duper urban påske ;-)
Klem

Solstrålå sa...

Tja,,,, igrunnen litt enig!
Er lei av snø og vinter.Lengter ikke til fjellet akkurat.Gi meg heller en campinghytte ved sjøen i Sverige,hi,hi!!
Det skal nemlig vi!!
Ønsker deg en deilig påskeuke!
Goe klem fra Sol

Bente sa...

Hei Wilhelmine - jeg er både litt fjellgeit og urban-geit, jeg:) Men denne påsken er så seint, at selvom vi skal en tur på fjellhytte senere i påsen, blir det uten ski - tur på beina blir også bra:)

København er en by jeg får abstinens av å ikke besøke jevnlig - heldiggrisen deg - nydelig butikker og nydelig mat - kos dere!

Klem fra Bente.

Heidi / I'm with Leia sa...

Hei,

Kos deg i Køben - husk å stikke innom husflid på blegdamsvej - masse fine retrostoffer der ;)

Pernille, med en prinsesse i magen sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Jeg er innom din rett som det er;) Hyggelig å se en annen brukt-gal sarping! Geir var faktisk håndballtrener min en gang i tiden og datteren hans Ane er en god venn av meg! Ha en fin dag videre :)

ReVinyl sa...

Åhh....det brune med blomster var jo helt underbart!! Æ like! Gleder meg til å se kjolen :)

Kos dere masse i Køben...min type påske også det ;) Vi fyker til trøndelag på familiepåske nå. Ses plutselig! ;)