26. april 2011

Gult sjal ble til i påsken og litt klipperierEt kremgult sjal ble heklet i påsken...det er til salgs for kr 300,-
Jeg hadde også planer om å lime sammen disse papireggene og sy dem sammen til en lang lenke som skulle henge i vinduene mine, men det ble med klippingen, de fikk ligge fint på et trefat og pynte opp i påsken...kanskje neste år da...ha en fin dag alle bloggere!9 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Lekkert sjal :)
Hihi,Ble ikke noe påskepynting her heller..kjøpte noen dekorative egg men de kom aldri opp av esken sin gitt...jaja,neste år kanskje;)

Anonym sa...

Heia Wilhelmine!♥

Så nydelig sjal, det likte jeg..
Og de søte påskeeggene!
Man kan ikke få til alt. Jeg hadde også planer om å lage isoporegg med restestoffer, men ble bare med tanken. Så jeg får ta det til neste år i stedet.. Været her nede på østlandet var så fint, så det var mye mer fristende å sitte ute og nyte sola :)

Ha en superduper kveld, og uke!
Klem fra Ida♥

Taratei sa...

Jeg digger sjalene dine - skikkelig flotte , papirklippene dine gjorde seg på det flotte brettet ditt synes jeg. Klem fra meg taratei.

Kisser Laptern sa...

Det er jo også vigtigt at huske at slappe af, når vi har påskeferie.

Glædelig tirsdag.

Bente sa...

God kveld Wilhelmine - nydelig sjal - du er jo en racer med heklenåla:)

Det kommer jo en påske neste år også - og da er jo klippejobben gjort;)

God natt fra Bente.

skjerstad sa...

Vakkert sjal :) Hi hi , du har begynt på noe som ble veldig fint selv om det ikke er ferdig ;) De var dekorative på brettet .
Klemmer fra Janne

Anna GL sa...

Det sjalet ser jo bare så herlig ut! :) Jeg planlegger også å strikke sjal, men akkurat nå så frister det litt å vente til høsten igjen med å begynne. :)

gult hus i svingen sa...

nok et herlig sjal fra dine hender:)
har vært nedover i tidligere innlegg:) For noen stoffer fra Husflid, hadde nok blitt værende der jeg ja:) Ser deilig ut med avocado og reker og annen herlig mat:) Turkis dørslag, ja takk:)

Klem fra Trine:)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
SÅ kjømpefint sjal. Så flink du e å hekle! Imponert