22. april 2011

Påskehilsen og nytt vatt teppe som gir hjertebank.



Hei på dere alle sammen, unge og gamle følgere av bloggen min. Håper dere koser dere med påskefri og fint vær. Vi kom hjem fra København i dag, det skal komme et eget blogginnlegg om det senere i påsken, måtte bare innom for å se hvordan det står til med alle her i cyberspace verden. Nå er det bare soffaen og hvile som gjelder, det tar på å være på tur for Wilhelminemor...men det manglet ikke på hendelser på den lille ferieturen vår for å si det sånn...hi,hi...

Jeg fant dette fine vatt teppe på gjenbruksbutikken før påske til 50 kr og disse flotte asjettene som jeg samler på stod alle på et bord på et loppemarked jeg var på før påske, 2 kr stk... bra påske egg for Wilhelminemor...hvor er det forresten blitt av de gode gamle påskekrimseriene...???




7 kommentarer:

Nina sa...

AIAIAI - DET var et nydelig vatteppe ;). Sulidattendei sier jeg.

Apropos påskekrim - hva skjer???? Jeg har gitt opp jeg. Poirot dukker opp igjen andre påskedag tror jeg, så det er bare å smøre seg med tålmodighet til da tror jeg. Og utnytte kveldstimene til bunadmonterind. Det er litt merkelig å ha alenepåske, Vilde og jeg - nesten asketisk ;). I dag har jeg vært og snakket litt med en venninne jeg ikke har sett på lenge. Og sovet - for det er det jeg må etter å ha lekt "normal". Nå er det pizza på gang - for det er jo fredag.

klemklem

Lill sa...

Hei! Tusen takk for hilsen på bloggen - og for hilsen til Sissel. Den er videreformidlet! Gleder meg til å høre om Københavnturen og se Husflidfangsten. Jeg skal til i juni og gleder meg masse. Forøvrig skal jeg snart lage et blogginnlegg om tre dynetrekk kjøpt av min mann i Amsterdam. Han og andre kollegaer ble tuktet avgårde på retrojakt hos Laura dols og resultatet ble veldig bra - til stor humor og glede hos kollegaene.... (du kan jo se det for deg, 4 mannfolk på retrojakt...) God påske fortsatt!

popetotrora sa...

Riktigt, riktigt fint täcke! Och 50 kr... ett riktigt kap, måste jag säga! :-)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Oioi, så fint vatteppe du fekk tak i! Knallfine fargar og flott mønster!!!
Kjem gjerne tilbake og besøker den fine bloggen din:)
♥ Sonja ♥

Kaspara sa...

Kjære Wilhelmine
Glad psåke til Wilhelmine-huset!!!
Velkommen hjem fra Køben og jammen meg er det slik at etter ferie trenger man ferie! Jeg synes også det er helt skjønt å slappe av hjemme etter hektiske, heseblesende dager i storbyer.
Det vatteppet her var helt fantastisk og danker ut veldig mange av mine tror jeg 20 vattepper eller noe i den duren.
her får jeg besøk av kardemomme med familie i dag og gleder meg til å se henne igjen.
Fin påske til dere alle!
Klemmer fra Kaspara

Stilleben sa...

Herlig vattskatt! Du verden så mange mønstervarianter det er av vatt. Ønsker meg snart en utstilling av vatt-tepper (jeg er et museumsmenneske skjønner du, he he)! Ha en fin påskeaften.

Bente sa...

Heisan Wilhelmine - så nydelig vatt-teppefunn du har gjort - kjempefint i fargene:)

Påskekrim, ja - jeg er jo så skvetten av meg at jeg syns jo at selveste Poirot'en begynner å bli litt skummel - men jeg liker godt Foyle - så de episodene tok vi opp mens vi var på påskefjellet!

God påske fortsatt - her blir det påskelamgrilling og nam-nam-kake til middag i kveld:)

Klem fra Bente.