10. juni 2012

Rabarbrapai.

Smaken av rabarbra er smaken av sommer, hvem husker ikke lange stilker med rabarbra dyppet i en kopp med sukker fra barndommen...det var tider det. I dag hadde Wilhelmine laget en pai, en rabarbra pai, det ser jo så godt ut på alle bilder og det er så sommerlig...en fin oppskrift ble fulgt og etter kort tid duftet det deilig fra ovnen...mums...nydelig rabarbrapai rett fra ovnen med vaniljeis til...det var lørdagsdessert det. Oppskriften finner dere HER på denne bloggen. 
7 kommentarer:

Randi! sa...

Åååå...JAAAA...jeg husker!! Snakk om SOMMER og LYKKE!!!
Vi har jo rabarbra i hagen...også må jeg faktisk lese og nyte her på Wilhelmines....for å skjønne at jeg kan gå rett ut...plukke inn...og lage pai! Og det skal jeg gjøre!!!
Smask og fortsatt god helg!))

popetotrora sa...

Rabarberpaj är ng bland det bästa jag vet! Älskar rabarber!!

Kontraster sa...

Det så nydelig ut. Den tror jeg må prøves! :)

Ha en fin søndag

Skjerstad sa...

MMMMM :)
Jeg får gode minner fra barndommen ;)

Kos deg !
Klem fra Janne

PillePalle.... sa...

Å, den ser deilig ut! Den siste pai jeg spiste var en fiskepai, hihi! Bare elsker rabarbara. Takk for tippset.
Håper du har det bra, kjære Wilhelmine!
Klemmer fra PiPa

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Mmmmmmm... rabarbrapai er SÅ godt! Jeg har aldri laget det, bare smakt nabomannens eminente rabarbrapai. Han pleier å ta det med på sommerfest i utestua; stor stas!
Nå er startsskuddet for oppussing av stuer gått! Jeg var ikke helt sikker på om det ble gulvmaling i år, men det blir. Jippi!
Nei, nå må jeg ned til gutta mine og svigerfar. Svigerfar går og tegner i lillestua (han har jo jobbet som interiørarkitekt hele livet) Far i huset vil putte en større og feitere tv inn i den innbygde bokhyllen vi har og da må det jsuteres med hyller osv.
Glad ny uke til deg, Wilhelmine!
Klem fra Kaspara

betine sa...

Mums, det ser lækkert ud :)

Kh. Betine