26. mars 2012

Fillerye makeover

For en tid tilbake kjøpte jeg en fillerye, jeg likte så godt fargene på den og den minnet meg om en pute jeg hadde sett på interiørmessen fra House Doctor...eller var det Nordahl tro...hm...husker ikke helt jeg, men uansett ville jeg prøve å lage en pute. Puten er sydd på enkleste vis, 3 rette sømmer og glidelås i bunnen, jeg brukte nål til jeans stoff og litt ekstra tykk tråd...det gikk fint, jeg knakk bare en nål...puten er allerede en favoritt å ha i soffakroken når vi ligger og ser på tv. Ikea har jo mange fine filleryer som ikke er så dyre og de er heller ikke så tykke, kanskje jeg skal kjøpe et par og sy noen flere puter. Fine å ha på verandaen i sommer...minner meg på at vi faktisk ikke har hagemøbler, de gamle fikk gå av med pensjon i høst, noe som betyr at brannmannen og Wilhelmine må bli enige om hvilken stil vi skal ha på møblene...for å si det enkelt: DET ER IKKE LETT!!!!! Men vi klarer alltid å møtes på midten...det er kjærlighet det...hi,hi...;))


Inne i puten har jeg puttet en gammel dyne, fineste trikset fått fra Hapel bloggen.


3 lilla glassvaser som jeg har forelsket meg i har sneket seg med i dagens innlegg, klarer ikke å ta de bort, selv om de egentlig var tatt frem til advent, men jula varer vell helt til påske...og det er jo snart...8 kommentarer:

designhund sa...

DEN var fin den!!!
likte så godt fargene og at den er litt røff!!
klem fra meg

3prinser sa...

Knallstilig pute! Så de gjorde det samme på et opp-pussingsprogram på TV? Uansett - stilig :)

Eple sa...

Veldig fin pute. Og jeg elsker alle ideer som både er fine, brukervennlige OG har oppbevaringsløsning innebygget ;)

Stilleben sa...

God kveld W! Skikkelig fin pute! Jeg har sett sånne på nr. 13 i Sandefjord og liker de kjempe godt! Bare jeg får rigget meg til med symaskin og sånt, ja da skal jeg hive meg over ryene. Har kjøpt noen i løpet av årene - nettopp med tanke på filleryepute. Ha en fin kveld. Klem fra M

Snedig Snelle sa...

Så stilig! Nå blei eg inspirert... kanskje det blir ryeteppeputa her og!:-)

Anonym sa...

SÅ stilig!! :)
Dette ble jeg virkelig inspirert av.. Er derfor det er så gøy å blogge at man kan titte seg inn hos mange herlige bloggere - som deg og bli så inspirert! :)

Dagene går så fort og har en travel hverdag med 3 barn og full jobb. Så rekker ikke runden min lenger... Skal kose meg en av kveldene å sette meg godt til rette i sofaen med beina opp :)

Ønsker deg en finfin dag videre!

Stor klem til deg, min venn! :)

Randi sa...

Så stilig ei pute!!! ;)

Randi! sa...

Så kul pute...var jo utrolig fin da!
Litt dus i fargene samtidig som den var et skikkelig blikkfang!!
Ha en fortsatt fin kveld!