9. april 2012

Påskegult og Købenlopper

Da er den siste påskedagen kommet, jammen har påsken gått fort, rekker nesten ikke å ta frem påskepynten før den skal legges bort igjen. Men i år skal den gule fine påskeduken få ligge fremme i lang lang tid, den sprer så mye glede i Wilhelminehuset, "gult kler rett og slett huset mamma" var kommentaren fra den mellomste Wilhelminedatter. Jeg er jo ikke så fan av gult og grønnt, men som jeg har sagt før så er de nok fan av meg, for det er hele tiden det jeg tar frem...hi,hi...ja, også rosa, lilla, rødt og blått...det var jo nesten hele fargeskalaen det. Fabian og jeg var på en superkort ferietur til København, det ble brått bestemt og vi koste oss på biltur, vi sang hele veien ned på sanger fra cdèn "Hver gang vi møtes" Winnie var favoritten til Fabian, mens Bertine med "en Ku i tunnelen" var Wilhelmines favoritt. Vi koste oss på hotel og spiste god indisk mat som vi alltid gjør på tur. Når vi kom frem til Køben så vi et stort skilt hvor det stod at det var lopemarked i FORUM. Det er bare en ting å si om det, det er det beste loppis jeg noen gang har vært på, det var bare helt amazing, så mye fint!!! Noen små ting ble med hjem, men siden Fabian ikke var like begeistret for denne happeningen så var vi der kun i kort tid, det betyr bare at jeg SKAL TILBAKE dit neste gang det er loppis der. Danskene og lopper er noe helt spesiellt...jeg drømmer om det ennå. Her kommer litt pics fra Wilhelminehuset og mine funn fra FORUM. I morgen er det hverdagen igjen...om ikke lenge må det vell bli vår på ekte, i dag snør det faktisk litt i Wilhelminebyen...det legger seg heldigvis ikke...det kunne jo bare prøve seg...hi,hi...
Ha en glad 2. påskedag. 


Slik har det sett ut på påskebordet vårt...gult er kult!


Fineste boksen med hjem fra FORUM


mere med hjem fra FORUM, jeg samler på litt retro stuemøbler i mini mini, jeg har planer om å lage en liten stue i den ene hyllen i bokhyllen vår...


Mr. Kold i påskegult, 70,- danske kroner for denne var et kupp syntes jeg...


Noen fine knapper ble også med hjem fra loppisen, de blå skal få pryde en golfjakke jeg har...spretter av de gamle og syr på disse, vips så har jeg en ny jakke...


Denne fine påskegaven fikk jeg av den søteste svigermoren til den eldste Wilhelminedatter...kurven er så søt;) Ser ut som om det er gult som skal bli trenden her i huset i våres. 


24 kommentarer:

flet ogsjov sa...

Jamen gult er da en skøn farve. Sjovt så populære de Koldt bøtter er blevet. Det guleste vi har i hjemmet er vore elfenbensfarvede vægge :)

Eple sa...

For noen loppekupp! Har veldig lyst å dra til Køben nå, helst med en gang! ;) Fortsatt fin påske, det er ennå noen timer igjen ;)

Unknown sa...

For noen flotte ting. Skulle gjerne vært i Danmark på loppis.
Det er en drøm.
Klem, Drude

starsathome sa...

å så kule retro ting!!Gult er jammen meg lekkert=)
klem karin

Brit Strikkenerd sa...

Søte loppiser du hadde funnet der i Køben. Jeg må vel bare se himla langt etter en slik opplevelse:) Får passe på å nyte dine funn neste gang du kommer fra Købenloppis:) De små møblene var bare utrolig lekre!!

Anonym sa...

God kveld Wilhelmine!
Jeg beundrer deg/dere for flotte impulsturer, skulle ønske vi bare svisj var på vei til Køben en dag, sånn plutselig bare! Det hadde vært toppen! Det loppemarkedet høres supert ut, jeg likte alt du har kjøpt. Den gule Ira (?) boksen er så herlig, mamma hadde hvetemel i en sånn i rosa/røde farger da jeg var barn. Gode minner for meg som elsket gjær og hvetemel og alt annet som hadde med kakedeig/gjærdeig å gjøre! Ha en fin kveld videre, og ha en fin uke! Klem fra Anne.

Tevanga sa...

Å, heldige du som har vært på loppis hos danskene. Det er så utrolig moro å dra på loppis der, det virker som om de samler opp fine ting og selger fordi det er gøy, og ikke sånn som her hjemme, hvor folk bare vil bli kvitt skrotet sitt. Si bare ifra om du vil ha selskap neste gang, jeg nøler ikke et sekund ;-)

Gult blir nok en stayer her i huset også! Den prikkete duken din er superfin! Skjønner godt at den får bli liggende en stund til.

God hverdagsuke til deg og dine :-)

Bente sa...

Hei Wilhelmine - vel overstått påske! Så flott med impuls-Københavntur - og så fine loppis-funn:) En slik sofa hadde jeg i Lundby-dukkehuset mitt som barn:)
Vi har vært i St.Petersburg i påsken, vi - ikke så mange interiørbutikker og loppemarkeder, men for en fantastisk by!!

Ha en ny fin uke - klem fra Bente:)

Stilleben sa...

Kjære W! Så mange fine ting du har kjøpt i Køben, sukk jeg lengter til den byen. Tusen takk for hyggelig kommentar på bildene mine i kveld. Her slukkes snart lysene og klokken stilles og jeg, jeg er ikke trøtt! For drikke mer "varm melk". Sov godt. Vi kommenteres. Klem fra M

Randi! sa...

Jammen har du klart å komme deg til køben igjen!!
Ja, jeg sier det jeg....at neste gang...da vil jeg bli med!!!
Og gult ...det er kult!
Frisker faktisk opp ...og det er et godt tegn på vår!
Kose ting du hadde fått kjøpt på loppis da!!!

PillePalle sa...

Så fine påskegule ting! Boksen blir jeg litt misunnelig av :) Klem, PiPa

PillePalle sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Petra / Popetotrora sa...

Mycket fina saker du hittade!

Glad Påsk på dig, i efterskott. :-)

Kaspara sa...

Heisan og god kveld, Wilhelmine!
"En ku i tunnelen" med Bertine var fantastisk! Herlig framføring, jeg lo så jeg skreik. Elsket dette programmet.
Så fint med Købentur og så fin Lauritz Lønborgboks du har funnet deg og mye annet fint.
Ja, du skulle nok meldt flytting til Vestfold! Da hadde det bodd enda ei koselig bloggedame der!
Ha en koselig tirsdagskveld!
Klem fra Kaspara

siri ore elle sa...

Hei!!
Tenk å bare dra på sparket til København!! Høres bare så fantastisk ut:-) Har faktisk ikke vært i København.....
Kjempefine kupp, så heldig å komme over et stort loppemarked!
Begge de gule boksene var bare så fine!
Ha en fortsatt fin onsdag, Wilhelmine!

Klem Fru Samuelsen:-)

Unknown sa...

Fy søren for nåken flotte stoffer som hadde dumpa ned i postkassen min i dag!!!! DÅÅÅÅÅN!

Nå blei eg så glad at du vil ikkje tru! Dvs du vett jo kossen det e ;o)

Tusner på takk, skjønnaste du!

Hørres ut som ein storfin tur te Køben og da gitt. Sku vore på den loppisen der ser eg ;o)

gult hus i svingen sa...

Fine ting alt dette:) Kunne glatt ha fått bli med meg hjem også:) Ha fine dager:)

klem Trine:)

Oline Art sa...

Hold nu op en flok fine lopper! Jeg er lidt misundelig på dine små møbler. Jeg har nemlig også en svaghed for de små ting, og kan heller ikke lade dem stå når jeg møder dem på min vej:-)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Ja, du skulle vært i utestua i går, Wilhelmine! Jeg tror du hadde gått helt banans! Anne hadde med sååå mange fine ting at jeg kunne handlet nesten alt av henne, men lot kundene handle i stedet.
Vatteppet var det jeg som solgte og ja visst var det fint. Det havnet hos Dina fra Kongsberg (venninnen til Designhund)
Nå må jeg forberede foredraget i Horten i morgen. Skal ha med stoffpakker og kasparating for salg også har jeg fårr beskjed om.
Ha en strålende dag!
Klem fra Kaspara

till-vidas-ara sa...

vilka jättefina fynd !!! kram till dig i våren..

~Lycke

Tildas verden sa...

Så koselig blogg du har! har sendt deg mail forresten

Kaspara sa...

Kjære Wilhelmine
Vil bare ønske deg en god ny uke, savner deg i bloggverden!
Håper det ordner seg med sykdom i familien!
Her har vi vært på fotball-cup i hele dag, og enda er jeg iskald og hiver i meg te og sitter under tykke pledd, men gøy var det da på cup!
Klemmer fra Kaspara

Stilleben sa...

Kjære bloggvenn W. Hvordan står det til? Går det bra? Mye å gjøre? Jeg - i likehet med Kaspara - savner deg her i bloggverden. Håper du kommer sterkt tilbake. Vi nærmer oss overtagelse dag til huset. Det blir spennende. Vi var innom det på søndag og gikk gjennom saker og ting. Da så jeg at det jammen var litt å gjøre der også. Tre soverom er ikke pusset opp siden 80-tallet! Vegg-til-vegg-tepper m. m. Og det må bare bort. Ja, ja, godt jeg ikke blir arbeidsledig. He, he. Klem fra M

Anonym sa...

Kjære Wilhelmine.
Savner deg og dine fine blogginnlegg, og håper det går bra med deg og dine. Stor klem fra Anne.