25. januar 2013

Good night sleep

Wilhelmine har fått opp øynene...eller lukket øynene skulle det kanskje være...hi,hi...for et nytt sengetøy. Om det er en investering du skal gjøre i 2013 på interiørsiden så anbefaler jeg å kjøpe Bamboo sengetøy. Det er sengetøy laget av 100% bambusfibre og det er magisk deilig å ligge i. Det er litt dyrt, men vell verdt alle pengene. Første gang Wilhelmine lå og sov prinsessesøvnen i dette deilige sengetøyet var på Hotel Axel i København, vi kjøpte med et laken hjem og etter det var vi solgt, alt annet sengetøy kan bare få ligge i skuffen en laaang periode. 
Bambusfibre har en så fin egenskap, det er allergivennlig og "puster", det er svalt og fint, du finner mere informasjon på denne svenske siden som har et litt billigere alternativ enn hva du finner i Norge; GOS4U.se bildet under er lånt av denne siden. 2 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan Nina
Må jo le, der går den røde sakselampen ut også. Har noen røde retrolamper jeg har tenkt til å selge selv også.
Deilig med godt sengetøy, men jeg må nok ha prikke-sengetøyet mitt fra Ikea, DET klarer ikke jeg leve uten.
Glad helg til dere!
Klemmer fra Kaspara

Bente sa...

God lørdagsmorgen Wilhelmine:) Fint med tips om nytt sengetøy. Vi planlegger en liten Københavntur på sensommeren, og har tenkt oss et av disse Guldsmedenhotellene - kanskje ender det med sengetøy hjem i vår koffert også;)

Fin helg til deg og dine - klem fra Bente.