26. januar 2013

Lys i stua med messing,kobber og gull

Wilhelmine hadde ALDRI trodd at hun skulle like kobber, messing og gull igjen...aldri, aldri...men der tok jeg så feil. Når vi flyttet inn i det nye Wilhelminehuset ble kobberpanner og messinglysestaker pakket pent ned i esker og satt på loftet...godt å ha tenkte jeg, i tilfelle vi vinner i Lotto og kjøper et torp i Sverige eller noe, det har ikke skjedd...men kobber, messing og gull kommer frem for det. En liten te lysestake til 10,-kr på HM Home, 2 stk Bloomingville skatter på salg i Tigerstaden og til sist en superfin sort telysestake med kobber inni fra Kremmerhuset...satt sammen på et fat skal de få vise seg frem her i Wilhelminehuset en stund. Denne helgen byr på 3 nye innlegg her på Wilhelmines...det ble bare litt sånn nå...hadde så mye å vise dere, skroll nedover og du finner verdens beste sengetøy i bambusfibre...en retro sakselampe i rød som jeg har kjøpt på 13 butikken er også lagt ut for salg. Ha en fin helg alle sammen...i kveld er det duket for nye gråteseanser med Hver gang vi møtes...det er bare så fiiint. Kurt har en magisk stemme og min gamle heltinne Anita Skorgan er back in track...gøy;))


Brettet det står på har jeg kjøpt på Home and Cottage helt i starten de åpnet for mange år siden...så fint!


Den hvite og sorte vasen er mine favoritter...under ser du et putetrekk fra HM Home som også var med hjem fra Tigerstaden...det kostet rundt 90,- kr tror jeg...så mye billig er gull;)) 


5 kommentarer:

Stilleben sa...

Kjære W! Så fint, både gull og sengetøy du viste på forrige innlegg. Den lampa du selger er utrolig fin, vurderte sterkt å handle hos det, men det er jan. mnd. og her må jeg prioritere regninger puh! Her på den rette siden av fjorden snør det. Det blir noen måkeøkter på meg i dag. Ha en fin lørdag. Jeg skal faktisk på kino med min søster og datter. Vi skal se; Les Miserables. Gleder meg til å se filmen og gå på kino - det er år og dag siden! Klem fra M

fam gab sa...

Lekre ting! Ikke så mye gull og kobber her. Men du skal aldri si aldri :-)

Fiin lørdag til deg!

Petra / Popetotrora sa...

Så fina ljusstakar! Det är verkligen det härliga med den här mörka perioden att man kan frossa i mysiga ljus och fina ljusstakar. :)

Lise B sa...

Det går rundt og rundt, når noe har vært borte lenge nok, begynner vi å savne det! Jeg har hatt messingen fremme hele tiden, i huset vårt i Meråker. Men nå har noe sneket seg inn her hjemme også!

ReVinyl sa...

Kjempefint!
Jeg har snoka på den telysestaken på Kremmerhuset <3