5. november 2011

Vattepper til salgs for kalde vinterkvelder


Wilhelmine har ryddet og ryddet i hele dag, det resulterer i at det ble noen vattepper til salgs for folket. Egentlig så elsker jeg dem alle sammen, men jeg har måttet innse at noen må forlate Wilhelminehuset og skape varme og glede i andre bloggehus;) Ta kontakt med meg på mail om du har lyst på et teppe;)

ni-ma-as@online.no

Jeg har også lagt de ut på Finn.no sammen med en gammel Erik Korsmo skoleplansje som jeg har kjøpt fra Frou Frou i Danmark.  Alle er i god stand og renset. Ha en glad lørdag alle bloggvenner...nå er det fyr i ovnen og klart for lørdagskos her i huset...hekletøy, tekopp og nytt interiørblad...

Nr 1. SOLGT


Nr 2.  SOLGTNr. 3 SOLGTNr 4. 


Vattepper er jo bare også så fint som pynt rundt i huset;) 


7 kommentarer:

Christina sa...

jeg er VILD med nummer 2 - men det koster vel en formue at sende til tyskland???
kh christina

Christina sa...

det må du gerne :) min mor kommer herned om 9 dage - er det måske billiger at sende til dk? så kunne hun evt tage det med...

Stilleben sa...

God kveld og tusen takk for hyggelig kommentar. Vet du, jeg har fire gamle jernsenger. To av den jeg viste i dag, en som skal brukes som daybed i havehuset og en barneseng - i den lagrer jeg vatt-tepper! Du må få kjøpt deg en ny gammel jernseng. De er jo bare fantastiske. Så du klarer å selge vatt-skattene dine. Jeg også har for mange, men klarer ikke selge. Riktig god lørdagskveld til deg og dine.

Fru Samuelsen sa...

Lykke til med salget!!
Hekletøy, tekopp og interiørblad hørtes ikke dumt ut!! Kos deg!!

Fru Samuelsen

Hapel sa...

Så fine tepper!!! Nr. 2 var spesielt fint! Og så deilig å få ryddet!!! Ha en super helg videre!
Klem fra Anne

giraffmamma sa...

Så fine tepper! De får du sikkert solgt raskt. Jeg skal ta turen innom Finn.no og se på plansjen. Alltid kjekt å rydde litt. Det er så rart at det er så godt å kvitte seg med saker og ting....for så å gå rett igang med å fylle opp igjen.... sånn er det ihvertfall for meg. Jaja, noe skal man fylle livet og huset med og. Ha en finfin søndag :)

Pernille Ulrikke sa...

Kjempe fine! Er nr 1 fortsatt til salgs? Og hvor mye vil ha for ett slikt teppe?? ett perfekt krabbeteppe. Finner bare gamle slitt og litt små ekle som jeg ikke vil at lillemor skal leke og evt sutte på.