25. juni 2012

En weekend med gullkanter, London

Wilhelmine og brannmannen har hatt en weekend med gullkanter...guri malla hvor deilig det var. Vi har kost oss i favorittbyen London. Denne gangen har vi levd som royale på et flott luksushotel i Chelsea, spist god mat og oppdaget nye koselige steder.
Ukens blogginnlegg kommer til å bli en liten mini London guide...det starter med oppskrift på en romantisk aften på

Vi kom veldig sent til hotellet den første kvelden og det regnet i mengder, så det fristet ikke å reise inn til byen for å spise. Vi stoppet da innom en lokal Marks and Spencer og kjøpte med deilig ost, vin og italiensk salami...det ble romantisk asså...hi,hi...ja om man ser bort i fra at vi var utslitt etter å ha sittet inne i et forsinket fly i timesvis,  var regnvåte og kalde etter å ha lett etter hotellet...men picnik på rommet er å anbefale. Man kunne til og med se på tv i badekaret...hvor luksus var ikke det da...en Nespresso kaffe til desserten var også mulig...perfekt med Nespressomaskin på rommet.Italiensk aften ala Wilhelmine...med gode pølser og oliven, dessert i form av mini cupcakes og mini brownies...så koselig det var;)) 


Sjekk TV på badet da...her lå jeg og så på alt det fine BBC kan tilby på TV...mens brannmannen okkuperte den store sengen og så på fotball EM...kanskje ikke så romantisk da dere...men veeeldig deilig...hi,hi...


Jeg hadde bare et lite digital-kamera med, men denne sengen er i virkeligheten såååå stor...trist at jeg ikke er en bra interiørfotograf...


Alle hotel med respekt for seg selv bør ha en slik på hvert rom...luksus!!


I løpet av uken kommer flere innlegg...gled dere til en tur i nydelige Primrose Hill i morgen...en perle av en plass.


8 kommentarer:

Unknown sa...

Dette var nok en topp helg. Likte det med " landtur" på rommet. Av og til trenger man sånne koseseghelger. D

Petra / Popetotrora sa...

Vad fint det ser ut! Härligt att smita iväg till London tillsammans på en weekend!

Bente sa...

Herlig med Londonbesøk - og til og med luksusvarianten:) Gleder meg til å bli med til Primrose Hill - der har jeg ikke vært:) Er det ikke der Jamie Oliver og alle kjendisene bor?

Ha en fin kveld - og en klem til deg:)

Tevanga sa...

Åh, nå ble jeg ganske misunnelig! Så herlig å ha muligheten til å stikke av på den måten. Og for et hotell å stikke av til da... Jeg hadde også foretrukket badekar + bbc, uten tvil. Gleder meg til å se fortsettelsen på dette :-)

emblas-kanel sa...

Det så riktig digg ut! Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Kommer nok tilbake, men har bloggtørke for tiden så tiden får vise. Er nå innom og leser hos mine favoritter. Klem :-)

Stilleben sa...

Kjære W. Tusen takk for veldig hyggelig post, og den broderte hustavlen, den skal opp på veggen så fort jeg finner en passende ramme. Å, heldige deg som har vært i London med kjære mannen din. Har så lyst til London med min mann. Men vi får se hvordan det står til med økonomien når hus er solgt, og vi har ordnet på det som må ordnes i det nye, gamle huset på snart 90 år. Å kjøpe seg en nittiåring, det koster penger, he he. Vi kommenteres. KLem fra M

Marit sa...

Så herlig :)
(Bare ørlite misunnelig ;)

Randi sa...

Dette ser og høres helt fantastisk ut!!! Picnic på rommet og tv ved badekaret... jeg også vil :) KLEM.