28. august 2010

Alle gode ting er tre, New York

Da er det vell slik at alle gode ting er tre, dagens siste innlegg...det er jo så gøy og forsøke seg på bloggingen. Men tre innlegg pr. dag er kanskje litt i det meste laget...men men. Jeg er så heldig å ha 2 store døttre, de har begge vært et år i USA, og i januar i år var jeg og besøkte den eldste Wilhelminedottir i New York. Det var en fantastisk tur. Vi koste oss masse, og selvsagt var det mat som var i fokus...den eldste har nemlig arvet noe av dette genet.
Vi var 4 dager i The Big Apple, og det var så mye fint å se. Vi bodde på et ganske ok hotel, som lå sentralt på Manhatten, Lexington Ave. Hotellet het Affinia Shelburne. Det var utrolig service og det beste med det hele var at sengene var gode og prisen enda bedre.
Videre spiste vi frokost på City bakery, det var bare helt topp, hvorfor kan ikke vi nordmenn lære litt av dette da, sjekk ut denne adressen thecitybakery.com.

Turen gikk også innom Magnoliabakery for de godeste cupcakes.

I oktober reiser vi på en liten helgetur til Paris, det skal bli koselig, jeg håper at bloggkunnskapene har blitt litt bedre til da og vil lage et innlegg fra turen. God lørdag til den der ute som evt finner denne bloggen.

1 kommentar:

Kardemomme sa...

Hei Wilhelmine! Nyydelig navn :)
Måtte jo innom og ønske deg velkommen til bloggbyen. Håper du vil trives her inne. Er sikker på at det vil komme mange herlige innlegg fra deg framover. Ser jo at du har kokebokdilla og der har vi noe felles :)Boka om smulpajer kjøpte jeg i Sverige i sommer. Har ennå ikke rukket å prøve ut noen av oppskriftene, men det kommer nok utover høsten..Ønsker deg en fin helg videre og så titter jeg innom deg igjen etterhvert :)Beste hilsener fra Kardemomme :))