30. august 2010

Kakepynt og cupcakes

Cupcakes er min favoritt, det finnes masse fine bøker skrevet om dette tema. Og det har blitt en egen liten industri som produserer kakepynt, strøssel og former til disse små nytelsene. Som noen sikkert har skjønt så er London en av mine absolutt favorittbyer, og jeg pleier ofte å ta med bøker hjem når vi har vært der. I Notting Hill finner du Hummingbirds bakery Det er en liten oase med små flotte cupcakes. Skulle ønske jeg kunne starte en slik liten butikk her hjemme. Det er lov å drømme seg bort i disse bøkene i mellomtiden.

Bøkene kan bestilles på Capris.Hummingbird er min favoritt.
Her er også et lite utvalg av min kakedekor, må bare rett og slett ta meg selv i nakken og se å få produsert noen cupcakes her hjemme nå utover høsten.

Bilde tatt med Wilhelminesdottir`s kamera.

3 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Her hagler det jo inn med det ene flotte innlegget etter det andre. :-)
For en fin blogg du har, er blitt en av dine største fans.

Unknown sa...

Hei du, søte deg, takk for koselig kommentar. Det er jo så morsomt, og nå har jeg noen fridager til gode, så da blir det nok en litt "overivrig" blogger de første ukene...hi,hi. Brannmann Sam syntes at brannmannkonen har blitt datanerd og er redd for at han nå aldri ser noe annet enn meg bak en pc...hi,hi. Nei, nå får jeg lage litt middag innimellom bloggingen. Ha en fin uke!

Som mine dager er sa...

Ja se her står jo kakepynten klar. Det er bare å bake ivei.

Jeg er veldig glad i å lage mat selv, samt å reise så da har vi iallefall to ting felles. Jeg la meg til som følger, jeg.

Og nå er jeg klar som et egg til å bli inspirert av deg!

;-)

Klem Marit