30. juli 2011

Et skjærgårdsliv

Etter dager med sorg og fortvilelse tok Wilhelminefamilien i dag bilen og kjørte en tur ut til den svenske skjærgården. Vi er heldige som ikke bor så langt unna dette paradiset. Det var godt å komme ut å få litt luft og sol, turen denne gang gikk til Grebbestad, like ved Tanum i Sverige. Det er bare så utrolig koselig i den lille skjærgårdsbyen. Brannmannen spanderte fisketapas på en bryggerestaurant og vi kjøpte med god fiskemat hjem til kveldskos...ja også noen matblader så klart...jeg fant også en fantastisk perle av en butikk som jeg skal blogge om senere...følg med å se alle retroelskere. 


De godeste reker...


Jeg syntes liksom alt er eksotisk bare jeg kommer over svenskegrensen...de har så mange fine matblader hos söta bror, lurer på hva mannen bak meg i køen tenkte når jeg plutselig knipset et bilde av varene mine...konstiga norrbagge...hi,hi...


Man kan også kjøpe deilige smørbrød med reker, krabbe etc på brygge fra denne lille boden...mums
Har man lyst til å overnatte så finns det slike søte små stugor som leier ut rom...romantisk da...
I dag skal bursdagen til Fabian feires, han er nå 13 år og har forklart meg innstendig at nå er han tenåring, noe som kommer til å kreve visse endringer...hi,hi...han er jo bare så søt den lille flotte mannen min. Men noe skal ikke endres på og det er sjokoladekake med seigmenn, gele og vaniljesaus og pølser så klart! Håper solen holder nå da så vi kan feire ute i finværet. 
Ha en fin lørdag og vær stolt av at du lever i Norge hvor det er så mye kjærlighet, stå på vilje og godhet! 


6 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Det så skikkelig herlig ut!
Heldig du, som har en sånn snill brannmann som spanderer;)
Lørdagsklem♥

Skjerstad sa...

Grebbestad er et fint sted :)( har vært der 1 gang ) Ja det er sant som som du sier , det er liksom eksotisk å dra til " utlandet" ;) Vi er en del over grensen , for vi bor så nære . Og da har vi vært utenlands ;) Blir bestandig med masse snaddermat hjem He he ;) Sjømat er snadder !

Klem fra Janne

Gunnhild sa...

mm m ..det så deilig ut!
men, nesten mest misunnelig på sola jeg da..har hatt på meg shorts 1 eneste gang i løpet av 14 dager med fere..nå sitter jeg med pledd og skjerf!
kos deg med bladene dine ;)

Petra / Popetotrora sa...

Härliga bilder! Jag som älskar skaldjur och speciellt havskräftor blir alldeles till mig av den översta bilden.

Blir spännande att få höra mer om butiken du hittat sen. :-)

Pafrika Og Belkini sa...

Høres ut som en fin utflukt. Svensk sjømat høres heller ikke feil ut! Viktig med en pause fra all elendigheten også, for de av oss som er så heldige at vi kan ta det. Fine sommerdager videre til deg!

Martha sa...

Herlige bilder..og grattis til Fabian :)
Klem fra meg!!