28. juli 2011

Heklede vimpler og retrohjerte utfordring.

Å hekle kan være god terapi, nå er det på tide å begynne hverdagen igjen, men gjennom timer med nyhetssendinger og dager med krisepreget stemning så har det blitt lagt igjen mye tanker i hver maske på disse vimplene, mye kjærlighet i hver maske. Jeg har funnet oppskriften på Karen Klarbæk sin flotte blogg, en av mine danske favoritter, den damen er bare så kreativ og har flotte DIY innlegg. 
Mine vimpler skal henge på verandaen.


Garnet fra Søstrene grene finnes i mange fine farger. Vimplene passer også godt på barnerom syntes jeg, hm...skal lage noen i litt duse farger og kanskje gi bort i gave...litt godhet i denne tid er viktig.


Fargeterapi


 Jeg har også blitt inspirert av Dill Dall og Sånt bloggen til Nina, hun har laget flotte hjerter i rødt retrostoff, jeg bare elsket det fine bilde hvor hun har laget masse hjerter. Jeg skal lage mange som skal henge på en gren i stua, jeg har laget noen til nå...hjerte er tegnet på frihånd....Jeg utfordrer alle retrostoff bloggere til å lage en slik hjertegren som henger i stua til minne for Utøya og Oslo...de viser håp og kjærlighet. Takk  for inspirasjon Karen og Nina, dere har begge de flotteste blogger. Håper det er greit at jeg "låner" hjerte varmerne dine Nina...? 
Hverdagen må begynne igjen...stå på Norge!


Tro.


Håp.


Kjærlighet.7 kommentarer:

Hildemor sa...

De vimplene var kjempefine,
kan tenke meg det er mange tanker som ligger bak disse,
jeg har også sittet med hekkelet disse dagene, syns det er litt terapi.
hjertene var superfine:).
Ha en fin dag klem

Nina sa...

Selvfølgelig er det greit. Det er hyggelig å være inspirator. Det er liksom det jeg er utdannet til også - og sikkert har abstinenser i forhold til.

Mine hjerter skal være bordkort på 40årsfesten min i august. Om mulig passer det ennå bedre i disse dager - enn da jeg sydde de i juni. Klem

Sukkertøy for øyet sa...

ME LOVE...

Vakreste hjertene!!!!!

RosMari sa...

Jeg har også hekling av vimpler som terapi i disse tunge tider, og latt bare tankene vandre. Mine vimpler er i hvitt og lyseblått og til barnebarna, som de kan ha på soverommene sine. Kanskje jeg også skal starte vimpelmakeri, med heklede vimpler... Sommerklem fra Rosen

Kine sa...

kjempelekre vimpler :)
Jeg har vært på jakt etter vimpler til rommet til minsten, kanskje jeg skulle prøvd å hekle noen. Er litt rusten på hekling men hehe, går jo an å prøve :))

Kisser Laptern sa...

Jeg har også vimpler på verandaen.
Jeg elsker farveklatterne. Ældste teenagedatter hader dem!

Sonja frå Sunnfjord sa...

Kjekt at du fekk tak i det etterlengta stoffet:) Og berre kjekt å hjelpe til... treng ikkje noko tilbake for det... ein lykkeleg retrogal er nok...
Eg har også hekla vimplar etter Karen si oppskrift. Synest mine vridde seg litt i spissen, men kanskje tråden eg brukte var litt tynn (Mandarin petit)?
Klem :-)