12. november 2012

Nude og naturWilhelmine er definitivt ikke flink til å sette sammen bilder, jeg bruker Picasa...men hjelp hvor lang tid jeg bruker til å finne ut av det...og med min tålmodighet så er det ikke Picasa jeg er bestevenn med. Men jeg syntes jo det er så fint når jeg ser slike fine sammensatte bilder her ute i bloggverden, men på Wilhelmines er det ikke noe som blir hverdagskost...hi,hi. Men et bilde klarte jeg i dag, inspirert av alle som bruker fargen Nude for tiden så har jeg også fått meg noen Nude saker. Et nytt sjal er påbegynt, fineste fargen fra Inca garn. På Søstrene Grene ble det med hjem små julekuler i fine farger til en gren som skal få pynte opp til julen og de fineste klistremerker til pakkene som skal ligge under treet. Ser for meg at det kan bli fint med disse på gråpapir med natursnøre. Helt under her så ser dere et fint bilde av låven til brannmannen i Nord Norge...dette bildet syntes jeg er så fint så det fikk vise seg frem her på bloggen i dag...det er jo inn med natur dere...hi,hi... . Ha en flott start på den nye uken!3 kommentarer:

yummy mummy sa...

Det sjalet kommer til å bli kjempe fint, kjenner det på meg. Gleder meg allerede til å se bilde av det ferdig.
Julekulene var nydelige! Skal ha det i bakhodet når jeg skal ut å kjøpe årets julepynt. Har det som tradisjon å kjøpe noen få nye ting hver jul. Veldig koselig å gå på jakt etter den ene lille tingen som jeg virkelig virkelig gleder meg til å henge på treet.

Blåbærlina sa...

Fine bilder og fristende sjal...
hva slags mønster er det? nydelig struktur...
Kos deg med juleforberedelsene! :O)
nude og natur, nydelig!!
og fin bildesammensetning ;O)
nina

Unknown sa...

Ser du går for nude. Jeg skriver litt om julefarger i dag. Har også kjøpt kuler hos søstrene. Pynter med de (nude og brune) på en trollhassel i vinduet nå, men de blir nok byttet ut til jul. Skulle gjerne hatt en sånn låve med masse ved. Flott bilde. D