4. november 2012

JulebrustradisjonNår det kommer julebrus i posten, da vet Wilhelmine at det nærmer seg jul. Den gode, snille damen bak bloggen Gult hus i svingen og Wilhelmine har nemlig en liten julebrus tradisjon. Siden hun bor på en annen kant av landet og de ikke lager så god julebrus der, bytter vi julebrus, skjønner jo godt at hun vil ha den gode julebrusen fra Borg bryggerier (hi,hi...bare tulla Trine;) ...men poenget er at vi liksom har en liten konkurranse på hvem som har den beste julebrusen. Denne gangen fikk jeg også en fin stoffpakke sammen med brusen. HUn husket at jeg så godt liker det mønsteret på det turkise stoffet, så nå er jeg så heldig å eie et i rosa, et i gult og et i turkist. Jammen hadde hun også vært med i bladet Familien for ikke så lenge siden...se så mange fine skatter hun har da. Takk for brusen og de nydelige stoffene. Men Borg julebrus er fortsatt best...hi,hi. Ha en fin søndag alle sammen. 5 kommentarer:

Randi sa...

Så koselig pakke!! Det familien-bladet må jeg låne av svigermor! Her drikker vi Hamar/Lillehammer bryggeri's julebeus! Det er den som er best :) :) Ha en fin søndagskveld! Klemt,R.

Stilleben sa...

Så sjarmerende! Stoff og brus, en hyggelig utveksling, sånt skulle det ha vært mere av. Ha en fin søndag. Klem fra M

bevaremegvel sa...

Så morsomt med julebruskonkurransen :)
I helga har vi smakt på julebrus fra Hamar Lillehammer bryggeri og fra Borg bryggeri. Etter min smak var borg sin best, og det er ikke bare fordi jeg er fra østfold :), men den andre smakte mer som villa-brus.
Og julebrus skal jo være noe eget..
Klem

siri ore elle sa...

Så koselig med julebrus-bytte!! Her drikker vi bare julebrus fra CB, det er kun den som gjelder...
Nydelig turkist stoff du fikk!!
Hvordan går det med t-skjortekjolen?? Håper du viser den fram på bloggen:-))))
Fin ny uke til deg, Wilhelmine!
Klem Siri

Bare Beppe sa...

Så hyggelig tradisjon, og alltid gøy med pakke i posten. Etter at bloggverden kom til for min del, har postkassen fått en ny dimensjon - nesten som i gamledager, og alltid hyggelig å ikke bare hente regninger :) Lekkert stoff forresten :)