12. januar 2013

Copy cat...

I går leste jeg på Sukkertøy for øyet bloggen om et fint sengesett med isbjørner...som var litt i samme stil som By Nord sengesett, det var veldig fint. Wilhelmine gjorde også i romjulen slike "look a like" kupp, ja...egentlig bare ett da...nemlig denne fine lille puten på KID. Jeg har tidligere sett slike puter på Bolina på Stabekk...men de var litt for dyre...men når denne søte lille pusekatten koster 49,-kr...da kan man godt være litt copy cat... I dag er det latmannslørdag her i Wilhelminehuset, det betyr takeaway pizza og nesten en hel dag liggende på soffaen. Dette svineriet kommer og går litt; følte meg bedre i går...men i dag er det ikke så veldig stas, er svimmel og har supervondt i hodet, tett i pusten...men alikevell bedre...om det gir mening...hi,hi.

Nyt lørdagsfri alle sammen. 

De hadde mange andre dyr i serien også, bambi, kanin og hund...hvorfor i svarte kjøpte jeg ikke bambi da...


En fin liten glamour pute fikk også komme med på romjulsalget...49,-kr for den også...spørsmålet er bare om den sånn rent stylingsmessig passer inn med denne filleryeputen...hi,hi...

Finfine servietter også fra Kid, 10,-kr...

7 kommentarer:

fam gab sa...

Så mange gode kupp! Jeg har også siklet på putene på Bolina, favorittbutikken :) Jeg ønsker meg den med puddel på ;D Denne du fant var jo supersøt, greit med litt snillere pris!!

Håper du nyter helgen!

Unknown sa...

Hihi. Fillerye, gull og glitter :-). Hvorfor ikke egentlig. Fortsatt god bedring. D

emblas-kanel sa...

Flotte puter! Synes egentlig glamputen og filleryeputa egentlig framhevet hverandre. God bedring, og ikke fall for fristelsen å gå ut for tidlig. La kroppen restituere seg først. Ha en fin lørdag, og kos deg med pizzaen. Klem :-)

Stilleben sa...

God kveld W! Så mye putefint! Likte de alle, særlig den i fillerye, er den home made? "Svineriet" er noe som kommer og går. Min samboer hadde svineinfluensa i mai og det tok sin tid. Uff, vet så inderlig godt hvordan du har det. Jeg har det også slik med den lille tåa, grrrrrrr, det tar sin tid. Synd du ikke er i nærheten, da kunne vi ha trøstet hverandre med å treffes. God bedring. Klem fra M

Anne sa...

Hei, glemte å svare deg, men det var de pastellene jeg falt for. Får det liksom ikke helt til med rødt og gult her hjemme. Kult hos andre, men ikke hos meg :-)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

salg er jeg fan av ;D Lykken for en slunken lommebok! Masser av god bedring til deg!

Lidyll sa...

Ja, vi elsker salg!;) hurra!:)
.....fine kupp hadde du funnet også:)

Er mye sykdom rundt omkring nå gitt!
..... Ikke fri for det her i hjemmet heller...:(
Hørte legen anbefaler sofa/seng da-så skjønner godt at det blir litt "late dager". Jeg krysser fingrene for at du snart er frisk og rask igjen!:)god bedring!:)

Ønsker deg en fin dag!
Klem fra meg og Ferdinand-pusen