20. mai 2011

Kjendis i èn time.

Endelig helg igjen, deilig med lange frokoster og sovemorgen. Flere har spurt om jeg ikke kan legge ut link til Wilhelmines innlegg i lokalavisen her jeg bor. Det var en reportasje som handlet om Wilhelmines retrodille og nyforelskelse i retrostoff. Wilhelmine har ALLTID vært glad i gamle ting og har oppigjennom tidene hatt mange ulike stiler, men det har jeg jo skrevet om før. Men det er godt man har evne til å forelske seg på nytt, og nå er det de nydelige skattene fra 70 tallet som ligger Wilhelmines hjerte nærmest. 

Det er ikke nok med at Wilhelmine var lokalkjendis, men den eldste Wilhelminedatter var også litt av en kjendis i avisen samme mnd. Hun er jo en ekte globetrotter og skal nå flytte (igjen) bort fra Wilhelminemammaen sin til Australia, hun farer avted den 19 juli og blir borte nok 1 år, buhu...da blir det en tårevåt avskjed igjen for Wilhelminefamilien, heldigvis er den gode mellomste Wilhelminedatter tilbake hos oss her på berget...her kommer det noen bilder av bildene som var i SA. 
Skynd dere å se på det da, for Wilhelmine liker ikke å se på seg selv...så om kort kommer et nytt innlegg...hi,hi...hasta la vista venner...ny loppehelg er på gang, nye skatter trylles frem...Broderiet fra Skjerstad bloggen kom med i avisen...det er så fint! 


"Herreligheter, man er jo nesten nerd når man har 500 kokebøker da mamma!" sagt en gang av et Wilhelminebarn...uff, men nerder er jo søte de vell...Eldste Wilhelminedatters kjendis innlegg: 


Pappaen til Wilhelminebarna har høner, kun for fotografen våget deneldste Wilhelminedatter seg inn i hønsegården, sjekk hanen da...bruser med hele sin prakt...Lille Ulrikkemor langt nede i Asia...15 kommentarer:

Maratonjenta sa...

Hærlige bilder av både mor og datter!!

Ha en finfin helg! Hilsen, Maratonjenta!

PS: Jeg har også noen puter fra Putegeriljaen og elsker produktene til Skjerstad!

popetotrora sa...

Så himla kul att ha ett helt eget reportage om dig i en tidning. :-)

Hverdagslivet sa...

Flott og velfortjen oppmerksomhet til dere begge to!!:)
Likte godt hønene også jeg, har nemlig sååå lyst på det selv!:)
God tur til datteren, blir nok enda en flott opplevelse å ta med seg i livet.
Klem Anne Karin

Frk lykkelig med farge sa...

Gratulerer med flott avisartikkel. Har ikke glemt deg, det kommer en pakke til til deg i posten. Det har bare skjedd så mye i det siste at jeg rett og slett ikke har fått gjort det enda. Jeg skal sy litt på søndag så da skal jeg få gjort klar en liten pakke til deg. Sorry at det tar tid.

God helg:)

Klemmer

RosMari sa...

Gratulerer med reportasjene! Dere er en spennende familie og nesten B-kjendiser... Ha en fin helg!

Høytrykk sa...

Gratulerer med begge reportasjene! Gøy å se dere!

Nina sa...

Jeg og tenkte å spørre om den avisartikkelen - men se - mange kom meg i forkjøpet ;). Så bra. Så fin lesing - og jeg ser du endelig har fått kloa i noen IRA-bokser ;). Klem til kjendisbrura ;).

skjerstad sa...

Så gøy å se Wilhelmine :) Flott reportasje :) Og så mye fint du har ( men det vet vi jo som følger deg ;) Artig at broderiet kom i avisa også Hi hi ;) Og så var det en fin artikkel om Wilhelminedattera også . nydelig jente og du med :)

Ønsker deg en fin helg :)
klem fra Janne

Gunnhild sa...

så flotte repotasjer!!
du er en herlig og fargerik dame, og det var kjempegøy å se dette stykket! takk for at du deler!!

..og jeg kjenner det kribler i resenervene når jeg leser om datteren din..det må være helt fantastisk å reise slik!

du er toppen Nina!

Bente sa...

God senkveld Wilhelmine - så gøy å lese om deg - og å se deg:) Flott artikkel - både om deg og datteren - forstår godt at det er med blandete følelser at du ser henne avgårde, ja - men vi vil jo også så gjerne at disse barna våre skal bli selvstendige ...!

God natt - klem fra Bente.

Hildemor sa...

SÅ gøy med repotasje i avisa:), gratulerer til dere begge, virkelig stas:).

Klem

ina sa...

Herlig!
ELSKER broderiet!!!!

ina sa...

Herlig!
ELSKER broderiet!!!

Pafrika Og Belkini sa...

Gøy å lese, grattis med litt kjendisstatus! Dessuten er det alltid kjekt å se hvordan folk ser ut. Du ser nå grådig grei ut! Globetrotter-barn altså, jeg skjønner at det kan være en utfordring litt sånn følelsesmessig... Fin helg til alle dere!

Taratei sa...

Såå kjekt å lese om deg og datteren din - flotte jenter begge to - spennende å se på loppefangsten din.
Ikke noen loppis her nå - kjedelig i allefall på sånne kalde dager som dette - sur vind og sånn - men koser meg inne også da:)) ha en fin lørdagskveld med dine :) klem