22. mai 2011

Lopper x 4.

Først vil jeg takke for alle støttende ord i forbindelse med eksamen, det går nok bra skal dere se...nå er det bare 2 år igjen, så er forhåpentligvis masteroppgaven levert! Over til helgens aktiviteter:

I helgen har det vært mange loppemarked i nabobyen til Wilhelmine. Når det er 4 loppemarked på en dag er det ikke lett å vite hvem man skal gå på først. Valget fallt på det største loppemarkedet, Wilhelmine kjørte bilen til nabobyen og så surrete som Wilhelmine er til å finne frem, så kjørte hun selvfølgelig feil x antall ganger før hun fant frem. Det skulle vise seg å føre til en stor katastrofe, rett og slett helt grusomt...ja sett med loppeøyne da. Wilhelmine har jo i lang tid drømmt om å finne en Tivoli lampe på loppis...og hva skjedde nettopp i dag, når Wilhelmine kom en halv time for sent...jo, lampen var kjøpt i samme sekund som Wilhelmine ankom lokalet. I det jeg går inn døren kommer en blid og opprømmt mann ut døren, han har en TIVOLILAMPE i god stand og med de fineste skjermer på i hånden sin. Jeg fikk åndenød, utslett på kroppen og tårene nesten stod ut av øynene...her gikk han med "min" lampe og så så glad ut...buhu...men Wilhelmine måtte bare rett og slett ta seg sammen, i det jeg gikk videre inn i lokalet så sa jeg til meg selv minst tusen ganger at denne lampen passet sikkert ikke inn hos oss, jeg hadde sikkert ikke plass i bilen, etc etc...etter en "krise-trøste-loppe" tlf hjem til brannmannen så hjalp det faktisk litt...hi,hi...
Det var heller ingen retrostoffer å se på dette loppemarkedet, ikke et eneste dynetrekk en gang...så fangsten fra dette som bar byens største loppis denne helgen ble det kun noen små ting med hjem.Ferden gikk så videre til loppis nr. 2. Der var det faktisk ganske så billig, damene som jobbet der solgte unna som bare det. Wilhelmine fant et fint isblått teppe, en sort tlf og en stor pose med garn til kun kr 20, da ble loppegleden stor igjen...for en stund da...for hva skjer på loppis nr 3?


Teppet kommer ikke så godt frem på bildet, men det er en nydelig farge...litt silke overflate, blir fint på en krakk på soverommet...eller på pallesengen på verandaen (som brannmannen snart skal lage!!!)


Jo, på lopis nr 3, kjører også Wilhelmine feil...nå skal jeg rett og slett bare få meg GPS!!!!!
Når jeg endelig finner frem kommer det et ungt par smilende ut av lokalet, på vei til loppedamene for å betale. Mannen står og holder den fineste Cathrine Holm kjelen...den ser nesten helt ubrukt ut, damen holder en kasse med et flott Arabia service med store fine tekopper, brunt, slikt som jeg har lett etter en stund...fytti katta asså, jeg har bare ikke gjort de store kjøpene denne helgen. Men det paret så så søte ut, så det var bare koselig egentlig å se at de gledet seg så over loppefunnene sine. Wilhelmine fant en fin plakat med Tante Brun, Tante Grønn og Tante Violett på, den ble jeg superglad for...også et lite speilsett til toalettkommoden...også det beste av allt en god gammeldags kakesprøyte som var ubrukt, den skal brukes til å lage danske vaniljekranser til jul. Heller ingen retrostoffer her, tror ikke det er noen retrodynetrekk igjen i Østfold jeg, jeg har nesten kapitulert helt på dette området. Men snart kommer skattejegerne fra Lillehammer på besøk med en pose med noe de bestemt mener er retrosengetøy. Jeg lover å blogge om det senere.

Denne lille tekannen er bitte bitte liten og så søt, nå har jeg vell snart nok til en liten cafè;) 


Så var det tilslutt loppis nr 4. Her var det rett og slett så møkkete og trist at Wilhelmine snudde i døren...noe jeg ikke så ut til å være alene om, nei, loppis må være litt kvalitet da...også må det lukte vaffler og ha glade loppisarbeidere på plass...har dere andre funnet noe fint i løpet av loppehelgen, skal bli spennende å se.
Ha en fin søndag videre!


5 kommentarer:

popetotrora sa...

Wow! Lyx med fyra loppisar på en och samma dag! Men jag förstår att det va svårt at tvälja ordning att gå på dom. :-)

Du verkar ju fått med dig en hel del fina saker hem i alla fall. :-)

Malin sa...

Så flotte funn du har gjort deg!! Likte spesielt godt tlf du har kjøpt, hva tenker du å gjøre med den?? :)

Signe sa...

Herlige funn, spesielt teppet!
Ha en finfin Søndag :)

Bente sa...

Heisan - ja, lopper er både gleder og sorger - flaks og uflaks:) Men det var jo fine ting du hadde fått med deg hjem - selv om noen fine ting havnet i andre hjem:)

Ha en fortsatt fin søndagskveld, Wilhelmine - klem fra Bente.

Ting i tida sa...

Huff da, det er ikke noe kjekt når noen stjeler noe fint foran ansiktet på deg.

Legg inn ett bilde av Arabia - serviset du leter etter på bloggen din da, så skal jeg se etter det når jeg er rundt omkring her på Vestlandet. Jeg er ikke så glad i brunt på service selv, men om jeg kan hjelpe andre med å finne ting, så gjør jeg i allefall en god gjerning:)