31. mai 2011

Byttehandel og vinnerlykke

Wilhelmine har vært inne i en god steam den siste tiden, jeg har fått byttet til meg så mange fine stoffer, jeg er bare sååååå glad. Tusen millioner til dere som har byttet med meg, jeg takker dere her på bloggen og håper at dere også er fornøyde med de stoffer jeg har sendt ut av Wilhelminehuset. 


Retrolykke...Jeg har også truffet en koselig dame som bor i Wilhelminebyen,  hun samlet på retrostoffer og tok kontakt med meg for å høre om jeg ville bytte...gjett om jeg var kjapp til å si ja, det resulterte også i en fin liten hjertebank bunke, nå har jeg så mye fint, jeg bare elsker å se på disse fargevitaminene...jeg planlegger hva jeg skal sy når formen er bedre. Den godeste Wilhelminekroppen er nemlig litt i ubalanse for tiden, men jeg håper den kommer seg snart. 
Takk igjen alle gode retro damer som jeg har byttet stoff med, jeg kunne ikke ha blitt mere glad. Søte Namaste hadde også lagt ved en fin magnet med retrotapet til meg;)  Kjempefint kort laget av Trine med bloggen Gult Hus i Svingen...fin måte å bruke stoffrester på...
Lill, Trine og Trine, 3 flotte bloggedamer har også gitt meg så fine stoff skatter i bytte, jeg bare svever av lykke. 


Wilhelmine har flere godbiter i vente, skattejegerne på Lillehammer har nemlig gjort et lite retro dynetrekk kupp, skal blogge mere om de fine trekkene i løpet av uken.

En liten sneak peak: Ops, nå holdt jeg jo også på å glemme at jeg har vunnet noen Giveawayer den siste tiden, faktisk hele 3 stk, jeg kan nesten ikke tro at det er sant. Først vant jeg en kjempefin lampe og fargerike glass, skal blogge om det også i løpet av uken, så om ikke det var nok vant jeg Sweet Paul magasin fra
Prydelig bloggen, jeg bare elsker den mannen, skal bli så gøy å se i bladet...også for å liksom toppe det hele vant jeg den fantastiske bloggedamen Re-Dizain sitt 17 mai lotteri...hipp hurra så glad jeg ble, skulle ønske jeg kunne lodde ut mange flere bøker på min giveaway også, det er jo helt overveldende hvor mange som har meldt seg på. Nå har jeg også over 200 følgere, så gøy...det er ikke så "gæli" på under ett år her i Blogglandia.  
Det er så fint å kjenne dere alle sammen her inne, så mye glede som det gir, takk alle venner. Og takk for trøstepremien også som kom til meg fra Sandnes i dag...er jo bare julaften her på meg for tiden...retrojul! 


11 kommentarer:

Sonja frå Sunnfjord sa...

Herligheten så mykje fine stoff du har fått i hus! Dei er jo dånestoff alle saman:)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Så fine stoffer! Jeg tror jeg jammen meg skal prøve meg litt på denne byttingen jeg og! Lurer på hvordan dere gjør det.. avtales der meter/cm av hvert stoff? Kjenner meg litt usikker.. Gratulerer meg vinnerlykken, FINE gaver i posten er GØY!

Tevanga sa...

Godkvell!

Oi, så mange skatter! Nå tenker jeg du har et fint lite stoff-lager :-)Tenk å kunne sy da. Ikke at jeg hadde hatt tid til det, men det frister veldig å temme symaskin-villstyringen...

Jeg kan trygt anbefale Paris. Tror Paris er medisin for sjela jeg... Og Paumes-boka er et must hvis man skal dit og vil finne bruktskatter. Men vi gikk jo dessverre glipp av det aller beste, nemlig de store markedene. Clignancourt for eksempel. De er åpne kun i helga og på mandag formiddag, og vi kom mandag kveld og reiste hjem på fredag. Krise! Så jeg må jo tilbake. Tevangamannen gidder ikke noen markedstur til Paris, så det ser mørkt ut...

Klem fra Tevanga

Gunnhild sa...

oj oj, så mye fint du har fått i hus!
..og gjett om jeg gleder meg til du skal vise frem innholdet i den kassen da!!

gult hus i svingen sa...

WEEEEEEEE! det må jeg si:) Hva du har byttet til deg, fått og kjøpt i det siste da:)
RETROHEAVEN:)

Klem fra Trine:)

till-vidas-ara sa...

Underbara tyger! har blivit lite tyg för mig på sistone, så svårt komma mig på loppis, men så sugen jag blir! önskar sommar och värme till dig..
Kramar Lycke

TheaJ sa...

wow, snakk om bytte-lykke og vinnerlykke! Det var noen heerlige stoffer du har kapret deg - og flott ide med kortet!

Sv; så koselig at du vil følge Skjoldlia videre - jeg vil gjerne bli med deg og den skjønne bloggen din også:)
Håper du får en fin onsdag - klem:)

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Tror jeg kårer deg til Blogglandias ivrigste retrodynetrekk-samler i øyeblikket!
Jammen meg har du opparbeidet deg en fin samling skatter nå. Glad helg til deg!
Klem fra Kaspara

Mette sa...

Ja, na har du litt a 'jobbe' med! ;-)

Huldra sa...

Så mye lekkert! Skjønner godt du er i lykkeland av dette. :)
Håper formen kommer seg igjen.

Anita sa...

For noen utrolig nydelige stoffer!
Og kjempekoselig blogg du har - jeg ramlet inn hit helt tilfeldig, så da må jeg jo legge igjen en liten hilsen!
Ha en strålende helg! :)