10. mai 2011

Fortvilet brannmann gjesteblogger

Jeg, brannmannen har fått lov til å være gjesteblogger...eh...vet ikke helt jeg, men hvordan er det med dere andre menn av bloggere der ute i verden...hva i all verden gjorde fruem i huset før...når hun ikke blogget...når hun ikke vasket og strøk gamle dynetrekk(hva i svarte skal dem med de fillene de sier jeg, lovet å ikke skrive det...men...) Her i huset er det nå blitt slik at jeg ikke kan spise før et eks antall bilder er tatt, ikke en enkel liten pølse en gang kan gå forbi kamera...ja, sånn som i går feks...da skulle jeg på ekte mannfolk vis sette med ned å slappe av, grille litt...en pølse eller to...mens kjæringa brettet stoff???...hva skjedde da...jo plutselig kom det frem en bolle med jordbær...et så fantastisk "søtt gammelt teppe"...og knips...der var hun i gang igjen...jeg som bare skulle sitte der og ta det med ro, se på skyene, nyte en Tuborg som var igjen fra påsken...kremt, kremt...og hive innpå med pølser...NEI, nå forlanger jeg snart bloggfri sone...he,he...men det er jo gøy for dem sikkert også da...men må det i svarte knipses overallt...Hasta la Vista alle dere andre som føler dere truffet...for å si det sånn, jeg fikk litt hjelp av denne Wilhelmine til å skrive dette innlegget, men det skjønnte dere vell...he,he!!!Hva i svarte gjør den bollen med jordbær ger da...jeg skulle grille meg pølser jeg...ja,ja...Wilhelmine sier det er søtt, så da er det vell det da...he,he...


16 kommentarer:

giraffmamma sa...

ha ha her sitter halvsjuke jeg og ler :) Han finner seg ihvertfall i det. Brannmannen her i huset leser en blogg, min.....
For å se hva som skjer i huset kanskje?
I går sendte jeg mannen ned etter en pakke med papir som ble levert på døra. Han kom opp med papir og en bag og en pose med mat? Hadde han hørt etter på hva han skulle hente? Neida, han tok alt som sto ved døra og tilbake sto en forbauset nabo uten: en bag og en pose med mat Hi hi

Nina sa...

Haha ;). Alt går i epoker bruker mannen min å si - og nå er det Wilhelmines bloggepoke ;). Det blir jo fine bildeminner da - haha - men jeg skjønner hva du mener. Det er litt slitsomt med entusiastiske damer ;).

Når jeg står ved siden av senga og klapper i hendene av begeistring - etter at vi har lagt på dynetrekk fra 70-tallet - og jeg spør om mannen også ikke blir glad - da sukker han og påpeker at han synes dette med brukt sengetøy er en veldig merkelig form for hobby. Og nei - han kjenner ingenting.

Et morsomt vinklet innlegg. Jeg synes du skal gjesteblogge oftere, brannmannen ;).

Høytrykk sa...

Haha, du er morsom du! Det er mye disse mennene våre må finne seg i gitt. :)

Brit Strikkenerd sa...

Sender en støtteerklæring til mannen og de andre mannenen som bare må finne seg i denne dokumentering i livet rundt seg:):)
Morsomt innlegg.)

kariogjon sa...

Morsomt innlegg, ja. Men i kariogjon skriver faktisk Jon endel av innleggene. Ellers leser han gjerne korekturen; han er nok den mest verbale av oss. Men han finner seg nok i endel knipsing han og.

Skjerstad sa...

Hi hi :) Så gøy og noe kjent med det "han" skriver ;) Skal vise min mann dette innlegget , tenker han får seg en god latter !Koselig det var der ute , og NYDELIG vatteppe :)
klem fra Janne

Mette sa...

KJaere brannmannen!
Velkommen i bloggegjengen. Pass deg sa du ikke blir bitt av basillen du ogsa na som du har provd deg...!

Bente sa...

He-he - her er nok mang en bloggkone-mann som vil kjenne seg igjen - jeg har en her også;)

God kveld og klem!

Camilla- casual living sa...

Tusen takk for kommentar inni hos meg.. Det er første gangen jeg har deltatt på noe sånt, så det er så koselig med tilbakemeldinger. Kommer nok mer sånt fra meg fremover..

Utrolig hyggelig med en "brannmann" innlegg... morsomt. Jeg er nokså sikker på at det sitter mange andre menn i samme situasjon, og mener akkurat det samme. Men hva finner seg vel ikke i for jenta man elsker;) enig jordær bilder er søtt, og sommerlig..

-Camilla-

Gunnhild sa...

oj oj..snart er han sikkert hekta han og..spiser bare mat som tar seg bra ut på bilder, drikker øl i fra pene glass fordi boksen er stygg.. får ikke til å ta seg en middagslur uten å ligge dandert på et vatteppe..
hehe, nei..bra karene er slik som de er!

Siven sa...

Morsomt morsomt! :D

Ja, denne klagingen på at maten blir kald har jeg hørt jeg også... Kan ikke skjønne at en ikke kan vente bare pittelitt før en gafler i seg. ;)

Kaspara sa...

Kjære tøffe, kule brannmann!
Jeg tar av meg hatten for deg og blogginnlegget ditt!!!
Så tøff du er og jeg må jo si jeg tro kjenselpå visse ting... som fotosenaser i tilknytning til måltider.
Er det ikke morsomt med en fargerik dame i hus???
Og så blir vi så smørblide og får så mye overskudd av bloggingen hvilket faller tilbake på deg igjen.

Ha en herlig kveld uten blitzlys!
Klem fra Kaspara

Loppedilla sa...

Ler og lot mannen min lese... han smilte og sa mange som kjenner seg igjen der ja :)

Solstrålå sa...

Ja,hva gjorde vi før vi begynte å blogge??Tja,husker ikke jeg??
Det er endel fliring her i huset og,og kommentarer som,,,javel,,,er det bloggings på gang,,?Når jeg svinser rundt ,flytter på ting,stasjer og ordner,stuer alt rotet ut av kameravinkelen.
Sånn har alle bloggedamemenner det tror jeg!!
Ønsker deg en herlig uke!
Gooooe klem fra Sol

RosMari sa...

Artig at mennene får slippe til og får ut det de har på hjertet... Natta!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Hahaha jeg må le! SÅ utrolig bra skrevet. Fine brannmannen din. Min pappaRottefinn kjenner seg GODT igjen.. I blant er det litt stas med bloggen min, andre ganger himles det med øynene.. Men jeg velger å tro at det er mest stas. Jepp. DET er det!

Klemmer fra her :D