16. juni 2011

Realityblogging

Hvordan i svarte kan det ha seg at man fyller opp skap og skuffer med all verdens tørrvarer, som egentlig bare blir liggende...leeenge, ja ikke vet jeg hvor mange pakker med MAGGI potetmos og KNORR kjøttkakesaus som jeg fant under dagens opprydding...jeg tør bare ikke si hvilken utløpsdato det var på mye av det som dukket opp, jeg som trodde jeg hadde stålkontroll på alt som befant seg i skuffer og skap, men der tok jeg feil.
Jeg hadde en gang stor tro på at jeg skulle begynne å lage cupcakes, som jeg skulle trylle frem hver bursdag, til alle venner og kjente. Ser meg selv for meg, Wilhelmine dukker opp i et rosa forkle og deler ut all verdens godsaker...hm...uff, egentlig vil jeg jo gjerne gjøre det...men...nei...over til det jeg skulle si:

Jo, det er liksom måte på hvor mange strøsselvarianter man trenger når man bare baker cupcakes en gang i året, og hvor mye pizzamel typer trenger man egentlig, jeg bruker jo bare "vanlig" norsk hvetemel uansett..ja,ja...
Men hermetikken, der hadde jeg kontroll, det var liksom ikke 100 av hver, faktisk ganske sortert var det. Masse kikerter, det var i den fasen hvor jeg hadde lyst til å lage masse deilig meeze og arabisk mat, det ble aldri det...men tomatbokser da, det er godt å ha...

For å si det slik dette innlegget kunne ha blitt veldig langt, men det blir ikke lenger nå dere, jeg lar bildene tale for seg ...håper at noen forstår at det er før og etter bilder...blogger skal jo inspirere, håper noen lar seg inspirere av dette...hi,hi...that`s the real life in my house darlings!

Før: Etter: 


InspirasjonKeep calm !
11 kommentarer:

Malu sa...

HA HA :o)
Dette kjente jeg meg godt igjen i og
det minnet meg på at det er veldig lege siden, jeg tok en oprydning i kjøkkenskapene.
Angst :o(

Klem

Unknown sa...

Nå lo eg høgt :o)

Du e nå barra knusegod snuppa!
Takke for inspirasjon ;o)

Hildemiho sa...

hi hi jeg måtte flire litt når jeg leste dette og kjente meg igjen i utgått tørrmat og manglende kontroll i matskapet...men skal si det ble orden i dine tørrvarer. jeg burde så absolutt ta et oppgjør med mitt matskap en dag...
Plakaten var super duper søt.
Og så trivelig at du vil følge bloggen min forresten.
klem klem

Keiserens nye trær sa...

Herlighetens kilde!
Det der er mer enn keiserne fant i skuffene sine til og med.. Trøste mæ, som farmor ville sagt. Du trenger ikke handle på en stund? :)
Keiserklem

mymlen og my sa...

Det var som å se mitt eget rot, mine egne kjøkkenskap. Jeg bærer varer hjem som om jeg hadde en stor familie, minst 10 barn. Det har ikke gått opp for meg at jeg egentlig har sluttet å bake og lage annet mat. Min datter plaserte meg på en stol og ryddet kjøkkenet og bar ut flere svarte søppelsekker med varer utgått på dato. Nå er det på tide at hun tar seg en tur hjem til ho mor igjen.
Men nå er det slutt, jeg skal bli minimalist.
Ha en ryddig aften, klem fra Mymlen

kariogjon sa...

Du kan nok overleve noen uker dersom det skulle komme en katastrofe.

Duse Pasteller sa...

Haha!
Godt å se at det er flere som har skapene (over)fulle!!
Den plakaten på slutten passet jo veldig bra da;)

Jeg elsker også bilen min♥
Klem:)

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vad jag gillar den rosa postern!! Supersöt!

PillePalle sa...

Ja, det var morsomt. Bare kom hit og du vil finne det samme her :)
Klemmer fra PillePalle

gult hus i svingen sa...

HERLIG:)
Kan ikke ha så mye i skapene jeg, av den gode grunn jeg ikke har skapplass på kjøkkenet:) Aldri så galt at det ikke er godt for noe:)

klem Trine:)

Anonym sa...

Flinke deg!
Skjønner godt hvordan du har det. Jeg har antagelig 5 forskjellige typer mel på kjøkkenet, men hvor ofte bruker jeg noe annet enn hvetemel, fryktelig sjelden. Ja,ja, jeg lever i god tro at det snart får bli baking av grove rundstykker, grovbrød og kanskje til og med en grov pizzabunn. Både for å få ryddet opp og for å eksperimentere ;-)
Ha en deilig hælj!
Hilsen Caza