11. juni 2011

Årets beste loppiskupp


Wilhelmine har vært på loppemarked i dag, egentlig hadde jeg ikke tenkt å gå, det var langt og dårlig vær, så lysten på å være hjemme var større enn jakten på lopper i øspøs-regn, men gjett om jeg var glad for at jeg dro. Dette var et stort loppemarked, det var  ikke det at det var så mange skatter der, men det Wilhelmine fant var bare akkurat som bestilt. Når klokken slo 10.00 var damene på plass og ikke et sekund etter var de løpende avsted inn i lokalet. Jeg må le like mye hver gang og jeg lover dere at jeg er IKKE fristet til å løpe, jeg tok det med ro...ca 100 km i timen...hi,hi...inn i stoff avdelingen. Denne gangen skulle jeg ha lykken med meg, jeg fant nemlig to FANTASTISKE vatt tepper som var så nydelige at jeg nesten fikk åndenød, jeg er liksom ikke alltid så heldig når det gjelder sengetøy i retro stil, men finner mange i sånn bestemorstil, i dag fant jeg et som faktisk var nydelig, så faktisk ikke brukt ut. jeg kastet meg over det. De beste tingene var det auksjon på, egentlig blir jeg litt oppgitt over det, men jeg bestemte meg for å vente litt i dag, jeg la inn bud med en litt pipete stemme, men jeg jublet av glede da det ikke steg over den hundrelappen jeg hadde i lommeboken, se allt dette som ble mitt i dag, jeg er bare såå glad!Nydeligste retro vatt- tepper, de er gamle, rene, pene og nydelige "slitt" i fargen, jeg bare elsker dem. Jeg tok med begge to, jeg trenger jo bare ett, så om noen har lyst å kjøpe det ene ta bare kontakt med meg på mail: ni-ma-as@online.no


Ikke helt retrostil, men faktisk nesten som nytt, ofte pleier disse dynetrekkene å være tynne i stoffet, men dette er i god kvalitet, litt bestemor mønster, men jeg elsker det for det, jeg har ett i gult, blått også nå dette, mangler bare et i rosa nå da...Mitt auksjonskupp, jeg elsker formen, klar til lasagne og andre ovnsretter, husker mormoren min hadde en slik form, når det var store fester med koldtbord var det karbonader med løk som lå i en slik form, ingen kunne lage mat som henne...jeg savnet henne veldig etter å ha vært på loppis i dag, det var nemlig på hennes hjemmetrakter og skikkelig loppis i beste bondestil, store griller med hamburgere, pølser og brus, store gode form kaker som fristet, dere vet slik som bare gode gamle mormødre bakte, formkaker med appelsin, sitron og melisglasur...koselig stemning på dette loppiset, til tross for regn, ha en god fortsetning på pinsehelgen alle sammen, i morgen skal vi til gode venner å spise mat, det skal bli så hyggelig! 

9 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Ja jøss - du var heldig ja! :)
Herlige vattepper:)
Det grønnturkis mønstrede dynetrekket har jeg og:)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Oi, slik lykke å finne to flotte vattepper! Her i området finn eg aldri slike tepper.
Mannen min kom heim frå pendlejobben sin med nettopp to grøne (bestemor)dynetrekk. Dei låg på fillelageret, og var i veldig bra stand:) Eg har ein liten bit i rosa, men det er sikkert andre som har rikeleg av det.
Fortsatt god langhelg!

Gamlefossen sa...

Åh, ja! Mormors karbonader med løk.. Dette pleide min mormor å lage også, i en nesten lik form! :-) Flotte ting du har fått tak i. Ha en fin pinsehelg videre. :-)

Unknown sa...

Så kjekt at du har hatt ein fin loppisdag vennen!
Hærlige tepper.
Og så flott premie fra Re-Dizain.
Eg var jo så heldig å vinna hos henna ein gong eg og. Hu har barra de nydeligaste stoffer.

Unknown sa...

Vett ikkje heilt om den forrige kommentaren kom gjennom eg...
Litt vanskelig i dag visst.

Eg har forresten ikkje mailadressa di lenger pga mailstyret mitt og får ikkje sendt mail direkte.
Kanskje du kan sende meg ein mail?
krempulsiv@gmail.com

KLEM

Barbros lille atelier sa...

Å, så heldig du har vært! Nydelige vattepper!
Helt til å få hjertebank av:-)

Klem

Nina sa...

Haha - du er i ferd med å bli en av loppisprinsessene ;). Og så morsomt med gode kupp. Den grønne ovnsforma har jeg maken til - og jeg vil IKKE fortelle hva jeg betalte for den. Det er firesifret - det for holde. Men vi er veldig glad i den og bruker den masse ;).

I går var jeg utskremt begivengehts- og minglefotograf i bryllupet til en kollega - og det ble en laaaaaaang dag og litt av natta også. Selv om jeg la fra meg kamera etter kakeseansen.

Ante ikke noe om NIB når jeg gikk inn for å sjekke kommentarene mine- så der fikk jeg jammen en skikkelig overraskelse. Og takk for at du har stemt på meg da ;). Blir nesten rørt jeg. Er i bryllupsmodus ennå tror jeg.
Stor klem!

Toril sa...

Så heldig (eller evt dyktig) du har vært! :) Slike vattepper kommer man jo ikke over hver dag! Og den grønne formen var jo helt nydelig!! Synes du har en kjempe fin blogg, blir spennende å følge den videre!

Klem :)

ReVinyl sa...

Nydelig nydelig nydelig!

Nå begynner du å seile opp som dronninga av loppisfunn her altså ;)

Fin uke te dæ! Klæm