23. november 2011

Levende lys på juletre


Hei på dere, jeg har vært så heldig å få en hel boks med gamle holdere til juletrelys, slik til å ha ekte lys i, som på Tante Pose sin tid...skulle vell tro at det ble fint på treet...bare det å få med brannmannen på det nå da...om vi liksom bare hadde det på julaften...jeg får prøve meg...hi,hi...


Her om dagen var jeg på IKEA hvor jeg møtte en helt utrolig søt og koselig person, min første blogghelt...noen som kan gjette hvem det var...ikke lett...for jeg kunne nesten ikke gjette det selv... FINN.NO er bare magisk, det er der det skjer...for gjennom et retrofunn på nettet fikk jeg hilse på den søteste Kardemomme...damen bak bloggen Huset ved bekken...den koseligste bloggen i verden!
Jeg har kjøpt noen fine skatter av henne som jeg får blogge om når jeg kommer hjem fra Tigerstaden...

7 kommentarer:

Lise B sa...

Lysholderne er veldig fine, men jeg tror ikke jeg hadde turt å bruke dem på treet. Jeg har en man som jobber i Statoil, og der er det bare HMS som gjelder i enhver situasjon. Men du holder deg jo med egen brannmann, så det går sikkert bra:)

Kine sa...

Åhh så koselig :)
Men jeg tror ikke jeg hadde turt å hatt levende lys på hehe;)

Kine.

Wood & rose sa...

Heldig du da, som har en egen brannvakt, som kan sitte klar med brannslukningsapparatet ved siden av juletreet:DDDDD Vakkert er det jo med levende lys, men jeg er en skikkelig brann-pingle, etter å ha opplevd litt for mange branner i nabolaget da jeg var barn. Det gjorde det vell ikke bedre at min Gubbe-lille fløy rundt å lekte Brannmann Sam i de første 15 årene vi var gift,- som frivillig:DDDDD Klemz Grethe

tonemor sa...

Jeg har vokst opp med en brannmannpappa som fortsatt blåser ut levende lys hos meg før han sier takk for seg! Men den som har 6 levende lys på juletreet, det er meg. Ett for hver i familien. Når roen senker seg i huset tenner jeg lysene, og skrur av de andre lulelysene. Det er så vakkert! Men lysene er aldri alene i stua, jeg sitter der så lenge de brenner. O stemning, jeg gleder meg!

Tevanga sa...

Hei Wilhelmine

For en lykke å få så mange fine lysklemmer. Jeg har samlet på de i flere år nå, og begynner å få ganske mange. Jeg hadde ikke hatt noen skrupler med å bruke levende lys på juletreet, men det måtte bli under veldig skjerpede forhold isåfall. Det går jo an å sette på både elektriske lys og de levende, og tenne de levende bare en liten stund mens de andre er slukket. Mamma pynter et mini-tre på hytta hver romjul, og det har vi levende lys på. Veldig stemningsfullt :-) Jeg bruker ofte lysklemmene som pynt på tallerkener når vi har gjester. Hyggelig med et eget lite lys når man spiser!

Stor klem fra Tevanga

Lillis verden sa...

Det er superkoselig med levende lys på juletreet. Når vi har hatt det har de kun vært tent akkurat når vi går omkring juletreet, så slukkes alt annet lys og det blir super stemning :) Prøv å få brannmannen med på det du (og husk å slukk alle etterpå, så går det så fint atte ;)

Unknown sa...

Det hadde nå vel vore storkoselig ja! :o)
*sukk*

Stadig mærr retro på deg og seg eg ;o) Har kosa meg hos deg eg nå vettu.
Kom him fra Rehaben seint i går kveld, så i dag e det kviledag.
Tusner på takk for alle gode ord i denne tida så eg ikkje har orka å blogge. De varme og har hjulpe mærr enn du kan ane, du godjenta.
Knuseklem