27. november 2011

Kardemomme-tepper og adventskaos

Herre gemmini...1. advent og her sitter jeg og blogger...jeg har definitivt ikke noe ferdig pyntet adventshus å vise...Wilhelmine har nemlig fått julesyken, noe som betyr at huset kommer til å se ut som en slagmark frem til lille julaften...jeg bestemmer meg hvert år for at "neste år, ja, da skal det bli en annen dans...da skal jeg ha det så koselig hele desember...ha en rolig og fin pyntet adventstid...ta frem litt pynt fra dag til dag"...men hva skjer...jo, det skjer det som alltid skjer...det er KAOS her i huset frem til 23. desember 2011 kl. 23.00...hi,hi...noen som kjenner seg igjen?  Problemet er nok at jeg har allt for mange prosjekter. Vi er ikke ferdig med å male det lille settbordet feks...da skjønner dere tegningen...vi eller rettere sagt jeg bare elsker å begynne på ting...men elsker tydeligvis ikke så veldig å avslutte ting...noe brannmannen ofte må gjøre...uff, stakkars!
Men over til noe koselig...husker dere jeg møtte den koseligste Kardemomme på IKEA for å hente noen retroskatter...se de fine vatteppene jeg kjøpte av henne på Finn.no da...jeg er bare så forelsket i dem og de har definitivt en egen karma rundt seg...de er jo jaggu fra selveste Huset ved Bekken...min gryende bloggkjærlighet. Utrolig at jeg har de teppene, jeg passer på dem som skatter, de skal få ligge til pynt å vise seg frem i Wilhelminehuset. Tror de liker seg her faktisk;) Også har jeg fått dilla på rosa glass, etter at jeg arvet en fin liten rosa skål med lokk...har jeg lenge lett etter mere rosa...plutselig på lørdag kom jeg over 2 fine skåler...10,-kr stk...så fine... damen på Gjenbruket fortalte meg om at hun husker moren sin hadde en slik skål som dere ser bakerst, som hun hadde fått i bryllupsgave...så da er den nok ca fra 1930 tallet sa hun....åååå den er bare så søt. 
Lille Lerke har også fått en plass å bo...jeg har nemlig funnet en STOR lerkekvist som jeg får blogge om senere. Tilslutt på denne 1. advent vil jeg vise at jeg har ekte planer om å ordne opp her i huset...snart...pynte til advent, med stjerne i vindu og lys i Georg Jensen staken...også denne lilla duken med prikker fra Stoff og Stil. Jeg gir meg over hvor billig den var, 2,5 meter for under 50 lappen, angrer for at jeg ikke kjøpte en rød også, ja,ja...neste jul det da...hi,hi...ha en fin søndag kjære bloggere, gleder meg til å se adventsinnleggene deres...kaosklem fra Wilhelmine!


9 kommentarer:

emblas-kanel sa...

For et herlig innlegg! Huset ved bekken var også min første favorittblogg. Kardemomme og Kaspara. Her er det heller ikke pyntet til jul - tror nok det blir temmelig "på vent" her til ettermiddagen 8. desember. Da har jeg hatt eksamen, og tar lesefri til over nyttår. Har laget juleheadingen ferdig da. Ha en flott søndag. Klem :-)

Anonym sa...

Hihi *ler*
Interiør drops hjemmet er ikke heller pyntet,
vasket, eller noe til 1. søndag i advent. Her puster
jeg bare ut etter en uke med mye jobb. Jeg synes det
er godt å kunne ta det helt piano nå som helgen endelig er her. Får vel ta ei økt snart. Julegavene er
heller ikke i boks... Hmm... Jeg kan nok kjenne meg
litt igjen at jeg aldri blir helt ferdig, og har alt for
mange prosjekter i hodet ;)

De vatteppene var utrolig fine!
Likte begge to, jeg...

Stor klem!
:)

Gunnhild sa...

så herlige tepper!! heldige du ;)
her har jeg fått opp ei stjerne i vinduet, men det er alt..du er ikke den eneste som ikke er i rute!
;)
nyt tiden du, med alle prosjekter og andre herlige saker!

Spire sa...

Jepp! Kjenner meg så til de grader igjen! Det er jo november enda!!
-Og lillejulaften er det full fres (stress) og mor i huset er ikke ferdig før langt på natt, for på julaften morgen må jo alt være perfekt. :) Sånn tror jeg det alltid blir her i huset..Selv om jeg også sier som du; at til neste år... dah!
Hehe. adventsklem
Lenae

moa sa...

holy moly!
for noen vakre tepper!
...helt nyyyydelige!!
og hvem sier at huset må være
vasket/ryddet...til 1.advent???
inte jag iallafall :0)
kos deg! det er det viktigste :0)
moaklem

Henriette sa...

Herlig innlegg! :-) her har jeg nettopp tent det første lyset. Jeg har ikke tatt julevasken, får se litt hva jeg "orker"(gidder, hehe) å ta tak i. I fjor tømte jeg alt i kjøkkenskapene, ryddet, vasket, for så å dra alt rotet inn igjen, hehe. Julegavene er på påbegynt, foreløpig handlet fra nettet. Fin kveld til deg! Klem

Bente sa...

Hei Wilhemine - flotte Kardemommetepper som har fått ny bolig:)

Det er ikke veldig mye adventspynt her heller - litt er på plass, riktignok - men det får komme etter hvert!

Du - et kafétreff på nyåret høres veldig bra ut!

God adventstid til deg og dine, Wilhelmine - klem fra Bente.

AvMeg sa...

Herlige ting du viser! Ja, slike tepper pynter fint opp. Og de rosa skålene var veldig søte. Jeg har to osteklokker i samme farge, og de passer jeg godt på :-)
Her flyter det også..første søndag i advent kommer, og det samme har panikken, for jeg vet alt jeg må få gjort, og det på altfor lite tid.
Vel - det går som regel fint til slutt :-)

siri ore elle sa...

Hei!

Så fine tepper!!
Her er det også kaos i huset, kjente meg veldig igjen i beskrivelsen din.
Første advent i huset vi bor i nå, må finner nye steder til pynten og blir liksom ikke helt enig med med selv om hvor jeg skal ha staker og stjerner.
Fine rosa skåler, midt i min smak!!!!

Ha ei fin uke, Wilhelmine!!

KLem