1. desember 2011

Julesykens første fase

Wilhelmines julesyke er nå inne i den første fase, noe som betyr kaos, frustrasjon og oppgitthet. Det er nemlig slik at Wilhelmine ikke tror det blir jul om man ikke har allt skinnende rent og i orden. det er viktig å tilføye at det har vært en utrolig fremgang, tidligere skulle det også dufte grønnsåpe i boden og på loftet (les; galskap) men nå er det greit at det bare er rent der hvor vi ferdes mest, dvs hele huset...hi,hi. I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal vaske vinduer (les; brannmannen). det er ikke bare å vaske vinsuer, det fører mye med seg, man må jo ta allt ned, man får lyst til å gjøre om litt og man irriterer seg grønn over alle skjolder som kommer og ikke vil bort, til tross for alle gamle husmortips ved vindusvask. Brannmannen er redd for at Wilhelmine skal skryte på seg dette blogginnlegget alene, han er nemlig den som nå fyker rundt med moppen...det er et syn, brannmenn har jo mye fri...og det er bare helt utrolig hvordan han klarer å vaske HELE huset på 15 min...noe som vi koner jo vet at er helt umulig...men jeg må bare ikke våge å si det til han. Slik som nå feks, når jeg har brukt ca 10 min på dette innlegget, er han klar med badet, kjøkkenet og stua...UTROLIG...men så har han fint utstyr da, sjekk bøtta...ny til julevasken...for ikke å glemme gummihanskene! Ha en fin dag alle bloggvenner;) 


Søteste vaskebøtta hans...


Nå har vi vaska golvet...


Han nekter å bruke disse...skjønner ikke det jeg...hi,hi...

14 kommentarer:

AvMeg sa...

Hehe...kjenner veldig godt igjen det der med mannen som gjør rent i en fei...(Jeg må ofte ta ei runde etterpå, men litt renere er det jo blitt da...)
Fin og ren dag til dere :-)

Lene sa...

Heldig du da. Som har en mann som hjelper deg! :) Min vil neppe hjelpe til. Eller - han skal ikke. *ler* Best å gjøre det selv :)

Ha en fin dag!
Klem Lene

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Den julesyken høres skummel og slitsom ut! Du kommer kanskje til og med til å få akutt anfall hos meg på mine vegne, om du opptager at vinduene kanskje ikke er vasket, he,he.
Jeg har et avslappet forhold til akkurat vasking, tror jeg har det etter min farmor Kaspara. Moren min har gnukket vegger og tak og vært svært hardt angrepet av julesyken i alle år..
Ha en fin dag med hektiske roser i kinna!
Klem fra Kaspara

Mette sa...

Ja, ja, alle har ikke samme standard... :-) Men det er jo sa deilig og koselig nar jobben er gjort!?
Har planlagt a ta alle kjokkenskapene denne helgen. De treeeenger det - jul eller ei!

Frøken Loppe sa...

Herleg!!!! :o)
Skjønner ikkje koffor han ikkje vil bruke hanskene......!! ;o)hi, hi
Lykke til vidare og husk å da ein pust i bakken innimellom!

Kine sa...

Så søt vaskebøtte :)
Jeg orker ikke vaske så mye dessverre, jeg hater det :p
Så jeg prøver så godt jeg kan å få vasket det jeg må og litt ekstra til jul, sånn typ inni skaper og oppå og sånn. Men langt ifra skrubbing her asså:p

Banebakken sa...

Hihihi!!! AKKURAT sånn er det. Legen vasker hele leiligheten på 15 minutter han også. Og jeg har diagnose: støv på hjernen (litt som du...?) og må selvfølgelig gå over en gang til når han er ferdig. Et tegn på at man burde senke skuldrene litt kanskje?

Jeg har lest en eller annen plass:
"Messy dishes, dirty floor -
happy kids."

...kan kanskje omformulere til:
"Skitne kopper, flekkete gulv -
fornøyde mannfolk!"

GOD kveld til deg :) Klem.

siri ore elle sa...

Hei!!
Nå må du ikke bli for hardt angrepet av denne julesyken!! Får håpe du slipper unna med den lette varianten....he,he
Kjenner meg litt igjen, var veldig ekstrem før, men har klart å moderere meg litt for hvert år.
Tenker litt sånn at jeg rekker det jeg rekker:-)))
Og husk å ta noen velfortjente pauser innimellom:-))))
Klem Siri

Ellen sa...

Næh, FLINKE brannmannen altså! Tenk å ha en mann man kan bruke til sånt a, det hadde vært rimelig digg. Admiralen min er bare flink til å hamre løs på PC-tastaturet han, men det er han VELDIG god på også. Og så er han flink til å drikke vin. Det er dermed undertegnede som må hanskes med diverse julevask. Heldigvis er jeg ikke så hardt angrepet av julevaskebasillen som deg! Flinke dere, det blir skikkelig jul hjemme hos dere altså:) Nå må du hilse masse til brannmannen og si at han er flink, og så må du hilse det andre mannfolket i heimen din også:) Ha en finfinfin kveld a, klem fra Halden:)

Bente sa...

God kveld Wilhelmine - he-he - pust ut - det blir jul uansett:):) Her tar vi rengjøringen svært med ro - mørketida hjelper til med å skjule - og med to firbente beboere som drar inn all verdens rusk og rask, er det bare ikke mulig å ha et skinnende hus:)

Men - du har en superflink mann - hils og si det:)

God desember videre til deg - med senkede skuldre:) Klem fra Bente.

Wood & rose sa...

Tror jeg skal rekke å få ryddet og vasket til den 23. des, da har jeg bursdag og får besøk av barn og barnebarn. Ellers er det ganske kaotisk overalt, og det er mye jeg ikke kommer til å rekke. Men jula blir hivd ut senest 1. nyttårsdag, og da jeg setter jeg i gang med jeg ikke rakk før jul. Ha en flott adventstid:DD Klemz Grethe

Loppedilla sa...

Ler av innleggene dine! kjenne mæ stadigvekk igjen;)
idag har snille mammaen min vasket mine kjøkkenskuffer! snill mamma!

og forrige helg trur æ æ brukte fem timer på vindusvask.. (gikk ekstra sakte siden det var julebord kvelden før)

Du har sikkert liste over alt som skal gjøres før jul du også?

Anne sa...

Fantastisk kul bøtte, og flink mann :-)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Var akkurat inne på Nøtteskrikas blogg( det vil si Stilleben) og leste din kommentar om skoleplansje. Du, jeg har allerede bedt min gode venninne Nøtteskrika på lunsj også denne dagen. Vi pleier alltid å få til en lunsj sammen før jul, så jeg tenkte hun ville like å møte deg og Anne.
Ha en koselig helg!
Klem fra Kaspara