12. desember 2011

Fine frøkner flytter inn i tallerkenhyllaDisse søte små frøkner har flyttet inn i tallerkenhylla vår, de kommer fra Bolina på Stabekk. 
I går fikk jeg bakt berlinerkranser og sjokolade-tebrød, nå står en bolle med krumkakedeig og venter på meg, det er egentlig ganske koselig å stå å steke disse kakene, høre på radioen og se ut av vinduet...det er bare det at Wilhelmine ennå ikke har fått den rette julestemningen, når skal den komme da, den var der litt, men så forsvant den igjen...hm...merkelig. Men denne uken skal det skje så mye koselig, så da er det bare å nyte tiden. Til onsdag skal jeg på bloggbesøk og retroshopping, gjett hvor? På tirsdag er det duket for koselig venninetreff, hvor vi sammen skal klage litt over alle kravene en husmor har til jul...hi,hi...det har nemlig blitt en juletradisjon det også, cafè med en god venn, hvor vi "pepper oss litt opp" før jul...også vips så er det helg igjen...og Wilhelminefamilien skal igjen atter ut på tur...denne gangen skal kamera få være med. Jeg lovet jo å ta noen bilder av det som ble med hjem fra London. London feeling må også skapes hjemme så da ble det dette som fikk være med hjem denne gang: 

Clotted cream til scones og afternoon teaLitt gode marmelader og løkchutneySøte tegnestifter fra Anthropologie


2 kommentarer:

Henriette sa...

Kan tenke meg du storkoste deg på Londontur, selv uten kamera ;) kjempe fine frøkner! Og herlige tegnestifter! Kan man bestille lignende på nettet mon tro? Her har det også vært baking i helga, havreflarn og brune pinner. Kos deg videre i uka, både med hyggelig bloggtreff og ting du må ha unnagjort i julestria:) klem

Bente sa...

Herlige Londonshopping - skulle så gjerne vært der på en liten førjulstur!

Ha det fint på bloggbesøk i morgen:)

Klem fra Bente.