15. desember 2011

Medisin mot julesyken

Da har Wilhelmine oppfunnet verdens beste medisin mot julesyken...nemlig BLOGGTREFF.
Bare se for dere Wilhelminebilen som putrer bortover E6 i øs- pøs regnvær, sitter på "julefergå" over til Vestfold og møter verdens beste damer, jeg ble kvitt julesyken på 1-2-3. 
Med så mye godhet, fargevitaminer, kreativitet og flotte samtaler, kan man ikke noe annet enn å bli GLAD. I går var nemlig Wilhelmine på bloggtreff sammen med Hapelbloggen, Stilleben og Kaspara. 

Det gode selskap var hjemme hos Kaspara i hennes utrolig fine, fargerike hjem, det er såååå koselig der, man blir glad med en gang man kommer inn døren, ikke mindre glad når hun varter oss opp med de gode olivenbollene og nydelig lunch. Når vi skulle reise hjem fikk vi også med en julegave av Kaspara-nissemor, gjett om det ikke er lett å la den ligge til julaften da...jeg trykker litt på den innimellom, jeg er jo sååå spent...men jeg skal holde meg...lover!!


Kaspara hadde dekket et så fint bord til oss, hun er så flink med farger...og veldig flink til å bake, se de søte stjernekakene da...


Kremmerhuset fikk vi med oss hjem og den fine lille papirstjernenBloggingen har ført til at man møter de koseligste mennesker, Hapelbloggen som jeg jo liksom kjenner litt fra før er også bare så kreativ, hun har et helt hus fullt av ideer til DIY, som et galleri av små fine kunstverk hun selv lager...hun deler med seg også...jeg er nemlig nå eier av en hel pose med tomme nespressokapsler,  som jeg skal bruke til å øve meg på å lage slike "Hapel-rosetter" av. Damen bak Stilleben, en blogg som jeg har blitt så glad i, fikk jeg også bli mere kjent med på treffet. Det er faktisk slik at man ikke behøver å kjenne noen over lang tid før man bare vet at man liker folk...og at dette er mennesker det er gøy å være sammen med.  Stilleben er en slik dame. Hun hadde også laget en fin liten gave til oss alle...og sjekk det fine julekortet da...Good old boys fra Hvalfangermuseet.  Tusen millioner for en fin dag til alle tre.Wilhelmine som stilte med sin EOS Cannon kamera og alle greier fikk ikke tid til å knipse så mange bilder, selv om jeg egentlig ville lage en hel bok om de fine hjemmene...hi,hi...men noen bilder innimellom all skravlingen fikk jeg jo med meg. Når jeg kjørte hjem tenkte jeg at om jeg noen gang skulle lage en cafè, er det disse damene jeg ville ha drevet den sammen med...en egen kreativitetscafè! nei, nå drømmer jeg om den caféen igjen...på tide å gjøre noe fornuftig...ut å handle julegaver feks...hi,hi...Ha en julete dag alle bloggvenner...nyt førjulstiden;)


8 kommentarer:

Skjerstad sa...

Næmmen så koselig da Wilhelmine :) Ser Kaspara har det serviset som du kjøpte av Trine også ;)

Klem fra Janne

Loppedilla sa...

Så hyggelig! liker å lese innleggene dine .. humrer og ler og kjenner mæ igjen:)

Mette sa...

Sa hyggelig! Det ser ut som om det var et herlig lag. Du, det julekortet fra Hvalfangermuseet: det star vel ikke noen navn pa de som sitter rundt bordet? Han naermest til venstre i den bla kofta lignet veldig pa bestefaren min (som var hvalfanger kaptein!). :-)

designhund sa...

for et herlig innlegg! Jeg blir glad av å tenke på Kaspara med bakst og farger. Hørtes ut som en utrolig fin dag med fineste folka! pakker også…spennende.
gøy med kafédrømmer da;)
klem til deg fra meg

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Tusen takk for i går!!! Så trivelig det var å se dere alle tre, og så flott at du er så glad i Vestfold og tar turen over!
Fint at du er kurert for julesyken! Håper du så deg rundt i kriker og kroker hos meg og så at Kaspara ikke er noen jule-rentgjører, kanskje det kan smitte. Hvorfor vaske over alt i desember når det er så mye annet å gjøre? Nei, vasking kan jeg ta i januar.
Litt av et kompliment at du ville drevet kafe` med oss!!! Spørs om vi hadde fått jobbet så mye eller om det bare hadde blitt skravling..
Ha en strålende dag og du Mollie var fint det!¨
KLemmer fra Kaspara

Stilleben sa...

Hei igjen! Å, så hyggelig innlegg og ord fra deg om vårt treff. Morsomt å se hvalfangere og førstereiser hos deg, samt min lille lykt. Nå har jeg spist opp den fantastiske godisen - til helgen skal datteren og jeg lage mere! Klem fra M

Bente sa...

Hei Wilhelmine - så god medisin:) Tviler ikke et øyeblikk på at dette var en strålende flott dag - glade damer og hyggelige omgivelser:)

Fortsatt god førjulsdager til deg - klem fra Bente.

Anonym sa...

Kjære Wilhelmine! Tusen takk for en hyggelig dag i går! Det var helt supert å treffe deg igjen. Og den godisen din i innlegget under her smaker jo bare helt fantastisk godt!!! Når det gjelder den kaféen din, tror jeg du gjør klokt i å drive den uten meg, hihi, men jeg kommer gjerne ofte på besøk!!! Fortsatt fin desember til deg og dine. Klem fra Anne.