30. desember 2011

Interiørdrømmer

Jula er snart over, ut med tre og glitter. Bort med julestjerner og engler som daler ned i skjul...men hva i alle dager skal man pynte med og finne på nå da, det er vell for tidlig med påskemarsipan og påskekyllinger...ja, i allefall et par uker til er det vell før det kommer i butikken. Det blir liksom litt tomt nå på nyåret, Wilhelmine som har julesyken og allt, hun savner nesten stresset litt nå...men da gjelder det å finne på noe hyggelig å gjøre. Som feks å lage en ønskeliste til året som kommer, jeg ønsker meg noe hele tiden jeg...godt å ha drømmer, her er mine interiørdrømmer for 2012. 

Den som bare kunne eie en Eames gyngestol i lyseblå helst.......eller en fin rød søppelbøtte fra VIPPLiebe keramikk, dansk design i nydelige farger
Min store drøm, kjære nissefar, til neste år lover jeg å være så snill...Jieldekjærlighet...10 kommentarer:

Pia sa...

Flotte ønsker - jeg har faktisk akkurat en sånn lyseblå stol..
Ha en fin feiring i morra, og så blogges vi på nyåret:)

Lise B sa...

Jeg ønsker meg noe nytt hele tiden, jeg også, og likevel er det vel få som forandrer så lite som oss. Men Vipp til badet, absolutt. Et teppe til på stua, en Montanagarderobe til entreen... Jeg liker også den lyseblå eamesgyngestolen. Men antakelig ville det ha blitt for mye lyseblått her hvis jeg hadde hatt den. Jeg ønsker deg et riktig godt nytt interiørår!

Lene sa...

Så fine ønsker. Det der er ønsker som forblir ønsker hos meg ihvertfall. *ler* Rosa Jielde lampe må være drømmen. Forblir med drøm og. Iiik, for en pris! :O Hehe. Godt man har lov å ønske seg ting.

Klem Lene

Wood & rose sa...

Jaha, jeg hadde vell aldri trodd at jeg også skulle komme til å ønske meg en slik stol, lampe og søppelbøtte:DDDD Ikka akkurat dine farger, men likevell. En dag skal jeg sjekke hvor jeg får tak i den stolen.......... Ha et godt nytt år! klem Grethe

Stilleben sa...

Kjære deg W. Takk for hyggelig kommentar. Veldig koselig å høre. Ja, vi satser på treff i 2012. Gleder meg allerede. Ha en fin kveld du og dine også. Nå skal jeg ta meg en alenetur i skogen - jeg har i nærheten. Mann og barn er på farta, så da kan mor løpe til skogs. Siste tur i dette år.

Maria sa...

Stolen är en riktig höjdare. Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Varma hälsningar Maria

Anonym sa...

Kjære Wilhelmine,
tusen takk for to hyggelige treff i 2011, og takk for all fin inspirasjon du gir! Fine ting du ønsker deg her, hadde ikke sagt nei takk til de tingene jeg heller :-)! Den lampa er helt super! Ha en super aften med familien din, og godt nytt år! Vi sees i 2012 også, satser jeg på! Stor klem fra Anne

Randi sa...

Åja, den rosa jieldelampa kan gjerne ligge under mitt tre neste år og!! Godt Nytt År Wilhemine. Håper alle dine ønsker blir oppfyllt!! :D KLEM.

Randi sa...

Hei og godt nyttår Wilhelmine...
Jeg å vil ha en sånn søppelbøtte!!
vi kjøper to...kanskje vi får rabatt!!!!

Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2012!

Marian N. Larsen sa...

Hvor er din blog også fin! Jeg er vild med, at du både skriver om interiør OG MAD! To af mine yndlingsemner! Jeg er nu også fast læser hos dig og glæder mig til at følge med!!

Kh Marian fra Brændstof