7. desember 2011

Matblogg endrer adresse

Husker dere matbloggen til eldste Wilhelminedatter, den har nå flyttet inn til oss her i Blogspot, en blogg er ikke skapt på en dag og endringer skal og må til, hvem kjenner seg ikke igjen i det. Wilhelmine er jo superglad for å ha fått familien på plass i blogspotland. Nytt navn, ny design og nye blanke ark...så her kommer litt reklame nok en gang dere, klikk inn på et besøk til MISS WHOOPIE
8 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Kul! Den ska jag spana in genast! :-)

Bente sa...

Spennende med ny matblogg - og datterdrevet til og med:) Whoopie-pie er nyyydelig - nå kom jeg på at det er lenge siden jeg bakte slike sist!

Håper du er bedre - typisk tid å bli syk på. God bedring og god tur til London - jeg er ikke misunnelig i det hele tatt ......;);)

Klem fra Bente.

Wood & rose sa...

Jeg har vist gjort omvendt, jeg da. For jeg har flyttet fra blogspot (eget domene, som jeg har ut 2012), og over til Wordpress, og syntes det fungerer veldig greit. Dette er noe jeg har ønsket å gjøre ganske lenge, så jeg syntes tiden var inne til å prøve noe annet enn bloggspot. Men jeg undres på hvorfor datteren flyttet over til blogspot? Hils henne og si lykke til med bloggen. Klem Grethe, tidl. Hjertedamas blogg

Åse - Interiörguiden sa...

Mmmm, det ser supersmarrigt ut, matbloggar ger alltid så mycket inspiraiton! Tack så mycket för din kommentar hos mig, kul att du hittade dit!

Kram

gult hus i svingen sa...

Herlig med matblogg, også fra noen jeg kjenner da;)

Klem Trine som heretter er følger av Miss Whoopie:)

salige lavendel sa...

Må jo inn å titte da =)

Tevanga sa...

Oi, så spennende :-) Burde startet kafé sammen dere to. Hadde slått an! Håper penicillinen funker som et skudd og at London-turen går knirkefritt. Gleder meg til å lese rapporten når du er hjemme igjen. Fått nett i dag nemlig!! Fryd og glede :-)

Stor klem

Henriette sa...

Spennende! Denne skal jeg helt klart sjekke ut! Ha en strålende helg! Klem Henriette :-)