13. januar 2012

BakstekonerWilhelminedøttrene er noen ordentlige bakstekoner, de tryller frem den ene godbiten etter den andre. De liker godt å finne oppskrifter på bloggen Passion for Baking, selv syntes jeg noen av de oppskriftene kan være litt kompliserte og man må liksom ha så mye rare ingredienser...men det skremmer ikke Wilhelmine døttrene, mangler de noe puttrer de av sted i den lille bilen sin for å handle de rette sakene. De er så søte når de er sammen, selv om de er voksne...hi,hi, minner meg om da de var små på lekekjøkkenet sitt...da rørte de sammen de merkeligste saker...ååå, den som bare kunne ta den tiden tilbake. Husker vi hadde laget et så fint lekerom til dem, der hadde de små dukkesenger og masse kjøkkenleker...det gikk for seg med bading av dukker og oppheng av små dukkeklær som var vasket i shampo...joho hvor det gikk for seg...disse kakene under er sjokoladekjeks med peanøttglasur...oppskriften finner dere på Deilig peanutt butter frosting...smakte himmelsk...jeg måtte jo smake om sakene var i orden...men det ble bare bitte litt da, ååå, fy f ta den diabetesen...kan ikke få sagt det nok...men det går jo for det meste bra...bare ikke når slike godsaker kommer på bordet, da må jeg veldig telle til 10...en, to, tre, fire...
Ha en riktig god helg alle sammen!


10 kommentarer:

Joni (pigesind) sa...

Da må du få jentene dine til å bake med sukrin! Det er så mange naturlige søtningsmidler på markedet nå som ikke påvirker blodsukkeret:-) F.eks. så kan yacon-sirup brukes istedet for vanlig sirup. Lages av røtter fra Peru:-) Bestill på iHerb.com, så er det langt billigere enn helsekosten(kode du kan bruke for 5 dollar i rabatt: JOJ339):-)

Kjeksene så kjempegode ut! De jentene dine er dyktige, altså! Dessverre er jeg hyperallergisk mot peanøtter... Jaja:-)

Klemmer fra meg

Banebakken sa...

Åååhii, så GODE de så ut! NAM!
...skjønner godt at diabetesen kan
by på utfordringer - finner meg selv
ofte tellende til 10 for å motstå
fristelser....

Ha en GOD HELG kjæreste du!

Klem,
Maria.

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Så flinke kjøkkenskrivere du har! Og JA den som i blant kunne tatt tiden tilbake for noen timer. Eldstemann August var også en slik kjøkkenentusiast ( og er det enda, rører i grytene) Han hadde også en liten kjøkkenkrok på kjøkkenet og kokkelerte og serverte meg vannkaffe støtt og stadig.
Glad helg til deg, Wilhelmine!
Klem fra Kaspara og Sandefjord

Martes atelie` sa...

Passion 4 baking er en favoritt her også. Har brukt mye av hennes oppskrifter. Noen har blitt nye favoritt oppskrifter.

gult hus i svingen sa...

Har vært inne og sett hos Miss Whoopie jeg da vettu:) Og vet du, Wilhelmine, jenta vår liker også å bake:) Vi baker ofte sammen, men noen ganger smeller hun til og baker horn og rundstykker til kveldsmaten:)
klem fra Trine:)

Anonym sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Her var det masse flott! Kjeksene så vidunderlig gode ut..nam..kanskje prøve meg på de i helga.. Jeg har helt lik sånn rød vekt som deg i innlegget under her! Det var gøy å se, for har ikke sett noen andre før ha den i den fargen. Gleder meg til å se og lese mer fra deg. Ha en god helg! klem Lillian

siri ore elle sa...

Så flinke jenter du har!!!
Så vannvittig gode ut, er veldig glad i sjokolade kombinert med peanøtt, jeg da!!

Fin helg helg til deg, Wilhelmine!!

Klem Fru Samuelsen

Randi sa...

Jeg vet at Wilhelminejentene er flinke på kjøkkenet...og jeg er jo så heldig for jeg er nemmlig prøvesmakekanin!!!! Eller...har i hvert fall "grint"meg til ...med veeeldig "bepentstemme"om å få smake...Så når vakre Wilhelminejenta og Mr T kjører forbi så kommer de innom meg med deilig bakst!! Hmmmm...lurer på om de kommer innom i dag? Ja, klart de gjør!!Ønsker dere en flott helg!

marian sa...

Skikkelege godsaker detta! Trur eg må prøva å laga desse ein dag...Du set meg på ulike idèar du! Ja, du får ta deg ein tur innom bloggen min så ser du...

God helg!

Marian

Tevanga sa...

Flinke flinke bakstekoner! Og tenk at du ikke skal få proppet deg med herlighetene. Fy skam til verden og universet!! Syns du er fryktelig flink, jeg hadde sikkert bare lagt meg langflat og hylt.

Lurer forresten på hva mine to håpefulle sysler med på fritida når de blir voksne... Spørs om det blir annet enn matlaging. Akkurat nå ligger eldstemann i senga si og hyler: Råkken råll, fiskeboll ... potetene roper, barna de koker.. Å yeah!