22. januar 2012

Designskatt flytter inn med nye retrostoffer

Hei på dere på en solfylt søndag. Her i Østfold skinner solen og vi har fått snø, det er så vakkert, man må bare nyte synet så lenge det varer. Jeg lovet jo å vise dere den fine designskatten jeg fant i København. Like ved hotellet vårt var det en liten gjenbruksbutikk og Wilhelmine mått jo ned å bare kikke litt...i vinduet skimtet hun nemlig noe rødt og flott som lå inne i butikken, en Ericson Cobra telefon, den var riktig nok skadet og veldig sliten i sin fremførelse, men Wilhelmine lovte den at den skulle få hedersplass og at Wilhelminefamilien ville ta godt vare på den og respektere dens skavanker...med et langt telefonliv bak seg så er det bare sjarmerende å tenke på alle de fine samtaler som forhåpentligvis har gått gjennom Cobra telefonen...så ved å gi 200,- DKK til mannen i butikken var design klassikeren min. Den mangler stikkontakt og har sine små sår, men det spiller ingen rolle...den er rød, fin og min. 


"Hallo, hallo...hvordan har du det?" 


Wilhelmine hadde jo store planer om å være så kreativ i helgen, men det hele endte med feber og hedersplass på soffaen på lørdags kveld, ble ikke noe klipp og lim på meg da. Men formen er bedre i dag igjen, men da er det rydde, rydde, rydde som er på timeplanen...hvor rotete kan det bli på en uke...helt utrolig, vi, eller Wilhelmine er nok den som roter mest...og da må jeg også rydde mest. Kos dere med bilder av mine nyeste stoffer som også kommer fra Danmark, fineste farger. 12 kommentarer:

Lene sa...

Så fine skatter du har funnet i Danmark da :) Cobra telefon står høyt på ønskelisten min. Ønsker meg en i alle farger! Hehe. Åh, for en fin drøm :)

Planer om å ta med samboeren til Danmark til våren. Bursdagsgave. Men litt gave til meg og. Vet det finnes mange butikker å besøke! :) Hehe.

Ha en fin søndag!
Klem Lene

Anonym sa...

Hihi, du har skikkelig dilla på rødt, skjønner jeg :-D! De stoffene var helt supre, heldiggris!!! Fortsatt god søndag, godt at formen er bedre. Klem fra Anne.

Spire sa...

Hærlige retrostoffer, heldige du!
Finfin søndag til deg.
fra LenaE

Skjerstad sa...

Så stilig ! En slik tlf er høyt på ønskelisten her også :) Har aldri sett den i rødt før, og rødt er vist en farge som er trendy for tiden ;) HURRA !
Likte de stoffene også , du har så mange fine stoffer :)

Klem fra Janne

emblas-kanel sa...

Nydelige stoffer! Gleder meg til å se hvilke kreative kreasjoner som kommer ut av dem :-) Det er nok et skikkelig skattkammer hjemme i Wilhelminehuset. Klem :-)

Marian N. Larsen sa...

Jeg har altid været in love med Cobra-telefonen! Den er noget helt særligt!

designhund sa...

sukk, det var de fineste stoffene!!!
de skulle jeg likt og hatt i min samling:)

gult hus i svingen sa...

FOR ett kupp, Cobratelefonene her hjemme er jo så dyre at jeg må se laaaangt etter en:) Skavanker gjør vel ingenting:) Heldige du:)
Stoffene er også råfine da:)
Fin, frisk uke ønskes deg fra Trine:) Klem

Petra / Popetotrora sa...

Härliga, härliga tyger! Förstår att du känner dig glad att fylla på tygskåpet med dom! :)

Randi sa...

Herlige danske skatter!! ;) Så fint at dere får litt snø og! Her har vi plenty, men det er helt greit!! Eskil har blitt en racer på ski og skøyter, og det er jo moro for ho mor og :) Kos deg med dine nye fine stoffer. Kanskje du har et prosjekt på gang? KLEM.

PillePalle sa...

Flott telefon og kjempesøt hjertegirlande!
Klem, PiPa

Nina sa...

Så koselig at dere endelig fikk litt snø også. Det unner jeg dere litt lenger sør også. Fy søren - de retrostoffene var det skikkelig wow-faktor over. Skjønner godt at du valgte nettopp de - om det var på Husfliden (er det ikke det det heter - alle dere som er i København). Jeg tenker tanker om at jeg kanskje skal ta en stikke-alene-tur-til-København-noen-dager - når vårværet slår inn? Og hvis jeg har konfirmasjonskontroll. Den kommer tidligere i år - før 17. mai i år. Men så er jeg jammen ferdig også. Må faktisk tenke sånn at jeg må prøve å nyte å lage i stand til konfirmasjonsfest - hvis jeg er i stand til det ut i fra gensammensetningen min - for det blir jo siste gangen.

Og blir det ikke København - så kanskje det blir en ny tur til Kypros. Vi får nå se ;). Ønsker deg en kreativ uke med lave skuldre. Klem