12. juni 2012

Mini kjølebag må man ha

Når det nå nærmer seg ferie er det viktig at man planlegger litt. Og selvfølgelig må man ha en mini, mini kjølebag. Se denne søte som kommer fra RICE da dere. det fulgte også med et lite kjøle element formet som en vannmelon oppe i bagen. De hadde den i blå og hvit rutete også...lurer på om brannmannen vil ha den...hi,hi...ser han for meg på stranden...not, det skjer nok ikke...greit kanskje...hi,hi


10 kommentarer:

Jatte sa...

Nei men så søøøt!!:)

God Onsdag til deg,
Nattaklem Jatte♥

Frøken Loppe sa...

Så søt!!!!!!
Blir ekstra kos å reise på tur med den der, ja :o)

klem ib

siri ore elle sa...

Kjempefin kjølebag!! Midt i min smak! Blir fin å ha med på stranden, hvis bare det kunne bli litt varmere da..... Kaldt og overskyet her i dag....Liker ikke!!
Fin dag til deg!!
Klem Siri

Randi! sa...

Så sommerlig å søt da! Noen oster og en god flaske vin oppi den der...blir gjerne med på tur jeg!!!
Men, selfølgelig falt øynene min på glasset i bakgrunnen...med nydelig heklet pyntelokk!
Fint!!))

Blåbærlina sa...

utrolig søt :O)
takk for fint bilde og tips!

gult hus i svingen sa...

Kjenner veeeeldig at denne er en må-ha-gjenstand:) Lekker og praktisk, ser heller ikke for meg min mann med denne i hånden:) men man vet aldri;)

klem fra Trine:)

Unknown sa...

Selvfølgelig må man ha en minikjølebag. Kjempesøt. D

Stilleben sa...

Kjære W! Så nydelig liten kjølebag til kaker, mat og sånt! En sånn vil jeg også anskaffe meg, selv om vi har opp til flere store og små kjølebager. Men denne var da ekstra fin. Og den kan stå fremme, ikke gjemmes bort. Jeg har overført penger til deg, betalt stoffet, he he. Fint om du gir meg en tilbakemelding når du ser at pengene er der. Du får ta en tur innom bloggen min. Der vil du se det nydelig dynetrekket i bruk. Det gjøre seg utrolig bra i den gamle jernsengen. Ha en fin dag. Klem fra M

mellaogmalla sa...

Så skjønn den var!
:)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Velkommen hjem!
Mini-kjølebag ja.. jeg ble selv fristet til å handle en med retromønster på Ählens for en tid tilbake. Din var jo skikkelig sommerlig og frisk og rødt og rosa er jo ikke ueffent, he,he.
Maling ja... å nei du, så langt er vi ikke kommet. Her flyr vi på diverse sommeravslutninge hver kveld. Ikke et malingsstrøk er tatt i lillestua enda og lite kan bli gjort før far i huset får handlet inn den tv han skal ha i bokhylla så den kan bli snekret ferdig. Jeg tror far i huset er en smule sliten etter arbeidsperioden sin og jeg maser ikke.
Ha en god natt og en fin morgendag, Wilhelmine!
Klem fra Kaspara